Akdeniz EDAŞ’a Enerji Zirvesinden Altın Voltaj Ödülü

CLK Enerji Yatırım A.Ş. Grup şirketlerinden olan Akdeniz EDAŞ, bu sene Konya’da altıncısı düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesinde ‘’Aydınlık Gelecek’’ sosyal sorumluluk projesi ile Altın Voltaj Ödülünün sahibi oldu.12-13 Ekim tarihlerinde...

Akdeniz EDAŞ’a Enerji Zirvesinden Altın Voltaj Ödülü
banner98
CLK Enerji Yatırım A.Ş. Grup şirketlerinden olan Akdeniz EDAŞ, bu sene Konya’da altıncısı düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesinde ‘’Aydınlık Gelecek’’ sosyal sorumluluk projesi ile Altın Voltaj Ödülünün sahibi oldu.
12-13 Ekim tarihlerinde Konya’da Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen Enerji Bakanlığı ve EPDK’nın desteklediği elektrik, doğal gaz, petrol ve LPG piyasalarını kamu temsilcileriyle buluşturan 6. Türkiye Enerji Zirvesinde enerji sektörünün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
CLK Enerji Yatırım A.Ş. Grup şirketleri yöneticilerinin de hazır bulunduğu zirvede, sektör bazlı projeler ödüllendirildi. Elektrik Dağıtım sektörünün öncü firmalarından olan Akdeniz EDAŞ ‘’Aydınlık Gelecek Projesi ’’ ile sosyal sorumluluk kategorisinde Altın Voltaj ödülüne layık görüldü. Ankara’daki kanlı terör saldırısı nedeni ile iptal edilen ödül töreni ileri bir tarihe ertelendi.
Akdeniz EDAŞ Genel Müdürü Murat YİĞİT proje ve kazanılan ödül hakkında açıklamada bulundu, Dağıtım sektörünün öncü ve yenilikçi kuruluşları arasında bulunan şirketimizde yatırım, Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları devam ederken sosyal sorumluluk projelerimizle de bölge insanına fayda sağlamaya devam ediyoruz dedi. Projenin sürdürülebilir bir proje olduğunun altını çizen Yiğit her yıl daha çok öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında, enerji tasarrufunun geleceğimiz için önemini çocuklara anlatmak, tasarruf bilincini kazandırmak ve bu performansı her yıl arttırarak tasarrufu yaşam kültürü haline getirmek amaçlanmıştır. Projenin ilk aşamasında dağıtım bölgesinde 300 öğrenciye enerji tasarrufu ve yöntemleri anlatılmış, öğrencilere tasarruf broşürleri dağıtılmıştır. Çocukların gözünden enerji tasarrufunu anlamak ve onları tasarrufa teşvik etmek için ilköğretim ve ortaöğretim düzeyinde enerji tasarrufu yarışması da düzenlenmiş olup tören sonrasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilmiştir.
Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0