banner101

IŞİD 25 Suriye Askerini İnfaz Etti, Tiyatro Gibi İzlettirdi

IŞİD, kontrolünde tuttuğu antik kent Palmira’daki Roma amfi tiyatrosunda 25 Suriyeli askeri infaz etti. Amfi tiyatroya halkı toplayıp izlettiren IŞİD’in çocuk yaştaki infazcıları da dikkat çekti.Farklı açılardan profesyonelce çekilen...

IŞİD 25 Suriye Askerini İnfaz Etti, Tiyatro Gibi İzlettirdi
IŞİD, kontrolünde tuttuğu antik kent Palmira’daki Roma amfi tiyatrosunda 25 Suriyeli askeri infaz etti. Amfi tiyatroya halkı toplayıp izlettiren IŞİD’in çocuk yaştaki infazcıları da dikkat çekti.
Farklı açılardan profesyonelce çekilen ve kurgulanan görüntülerde IŞİD’in rehin aldığı Suriyeli askerler hücrelerinden çıkartılıp konvoy halinde Roma amfi tiyatrosuna getiriliyor. 25 Suriye askeri, Roma amfi tiyatrosunun sahnesinde dizleri üzerine çöktürülmüş bir şekilde elleri ve ayakları bağlı bekliyor. IŞİD askerlerinin infaz öncesi törenle Roma amfi tiyatrosuna çıkışı gösteriliyor. Amfi tiyatro sıralarına oturan pek çok kişi de infazı izlemek için bekliyor. Suriyeli askerlerin arkasına geçen IŞİD militanlarının genç olduğu ve 13 yaşından büyük görünmedikleri dikkatlerden kaçmıyor. IŞİD’li komutanın konuşmasının ardından infaz gerçekleştiriliyor. Verilen emir üzerine çocuk yaştaki IŞİD militanları, eş zamanlı olarak Suriyeli askerlerin kafasına ateş ederek adeta katliam yapıyor.
IŞİD, Palmira antik şehrini 21 Mayıs’ta ele geçirmiş ve yüzlerce kişiyi infaz etmişti. Terör örgütü IŞİD’in çocukları ‘Halife’nin Aslanları’ adı altında intihar bombacısı, asker ve infazcı olarak yetiştirdiği ve son haftalarda toplam 500’den fazla çocuğu kaçırıp beyinlerini yıkayarak örgüte kattığı biliniyor.
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0