banner101

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov’la Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aşkabat’ta Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’la Oğuzhan Sarayı’nda bir araya geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan’ın tarafsızlığının 20. yıl dönümü kutlamalarına...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov’la Görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aşkabat’ta Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’la Oğuzhan Sarayı’nda bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan’ın tarafsızlığının 20. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere bulunduğu Aşkabat’ta Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’la Oğuzhan Sarayı’nda bir araya geldi.
Görüşmenin ardından Aşkabat Havalimanı’na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın aralarında olduğu beraberindeki heyet ile İstanbul’a dönmek üzere Türkmenistan’dan ayrıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Esenmurat Arazgeldiyev, Türkiye’nin Aşkabat Büyükelçisi Mustafa Kapucu ile diğer yetkililer uğurladı.
Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0