AK Parti Genel Merkezi’nde bayramlaşma töreni

AK Parti Genel Merkezi’ndeki bayramlaşma törenine telefon ile bağlanan Başbakan Binali Yıldırım, “AK Parti olarak başından beri kardeşlik diyoruz. Dostlukları artırmayı, düşmanlıkları azaltmayı ana prensip olarak hayata geçiriyoruz....

AK Parti Genel Merkezi’nde bayramlaşma töreni
banner98
AK Parti Genel Merkezi’ndeki bayramlaşma törenine telefon ile bağlanan Başbakan Binali Yıldırım, “AK Parti olarak başından beri kardeşlik diyoruz. Dostlukları artırmayı, düşmanlıkları azaltmayı ana prensip olarak hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda Akdeniz ve Karadeniz’i çevreleyen ülkeler başta olmak üzere bütün bölge ülkeleriyle dostluk, kardeşlik ve karşılıklı menfaat ilişkilerinde daha da güzel noktaya geleceğimize inanıyoruz” dedi.
Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi’nde teşkilat üyeleri tarafından bayram programı düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, partililerle bayramlaşmasını sağlamak için telefonla Başbakan Binali Yıldırım’ı aradı. Telefonu açan Başbakan Yıldırım, tüm AK Parti teşkilatının Ramazan Bayramını kutladı.
Başbakan Yıldırım, “65. Hükümet olarak, AK Parti olarak başından beri kardeşlik diyoruz. Dostlukları artırmayı, düşmanlıkları azaltmayı ana prensip olarak hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda Akdeniz ve Karadeniz’i çevreleyen ülkeler başta olmak üzere bütün bölge ülkeleriyle dostluk, kardeşlik ve karşılıklı menfaat ilişkilerinde daha da güzel noktaya geleceğimize inanıyoruz. Sadece dışarıda değil aynı zamanda ülkemizde, farklılıklarımızı zenginlik olarak görmek ve birliğimizi, kardeşliğimizi daha da artırmak ana şiarımız olacak. Buna muhalefet partilerimiz de dahildir. Biz istiyoruz ki konuşalım, görüşelim, ortak zeminde birleşelim. İnşallah her şey daha güzel olacak. Yarın bugünden daha güzel olacak. Ben bir kez daha sizlerin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ise, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladığını belirterek, daha huzurlu, güvenli ve barışın olduğu bayramları temenni ettiğini dile getirdi.
AK Parti olarak dostlukları arttırmak, düşmanlıkları azaltmak gibi bir temel ilkeyi benimsediklerini vurgulayan Müezzinoğlu, “Bu ülke hepimizin. Bu millet tüm siyasilerden ülkemizin yarınlarının bugünlerden daha iyi olmasını talep ediyor. Diğer siyasi partilerimizle sabahtan bayramlaşmalar yaptık. Onlar geldi biz gittik. Bugün bayramda söylediklerimizi bayramdan sonra da devam ettirip birlikte Türkiye’nin sorunlarını çözmeliyiz. Millet siyasetçiden yarınlarını bugünlerden daha iyi yapmalarını bekliyor. Bu millete yakışır bir Anayasayı, bu millete yakışır bir sistemi inşallah ülkemize ve milletimize kazandırıp muasır medeniyetler hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz” diye konuştu.
Müezzinoğlu, AK Parti olarak Ramazan süresince Güneydoğu bölgesine ziyaretlerde bulunduklarını hatırlatarak, CHP’nin ve MHP’nin de kardeşlik adına böyle ziyaretler yapması gerektiğini vurguladı.
Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0