BÜTÇE KOMİSYONUNDA EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Emeklilikte yaşa Takılanlar ile ilgili kanun teklifi Çalışma Bakanlığının TBMM’de Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilmedi.

Emeklilikte yaşa Takılanlar son dakikaya kadar çok umutlu idi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda MHP verdiği kanun teklifine sahip çıkmadı.

Ak Parti ve MHP’nin oyları yüzünden Emeklilikte yaşa Takılanların kanun teklifi red edildi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Emeklilikte Yaşa Takılanlar Çıkışı Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda olumlu adım atılmadığı takdirde 2019 yılı bütçesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili şöyle konuştu.

Burcu Köksal, "Primlerini ve vergilerini düzenli olarak ödedikleri halde emeklilikte yaşa takıldıkları için Türkiye'de ilk defa bir yasanın geriye işlemesinden dolayı mağdur olan , emeklilikte yaşa takılan yurttaşlarımızın mağduriyetinin giderilmediği bir bütçeyi kabul etmemiz mümkün değil dedi. Köksal eğer halktan yanaysanız, samimiyseniz, bu yurttaşlarımızın feryatlarını dinleyin kulak asmayın.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Konusuyla İlgili Muhalefetin Girişimleri hala sürüyor iktidar destek vermezse yaşa takılanların sorunları çözülmez.

İYİ Parti, CHP ve Saadet Partisi Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinin TBMM gündemine tekrar alınmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi ise EYT konusundaki düzenleme teklifini bir süre askıya alma kararı almıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlar konusunun ekonomik durum göz önüne alınarak bir süre gündemlerinde olmayacağını, düzenleme konusunda ısrarda bulunmayacaklarını söylemişti.

TBMM'de EYT Krizi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde geçtiğimiz günlerde İYİ Parti tarafından gündeme getirilen EYT önergesi AK Partili milletvekillerinin red oyu kullanmasına rağmen MHP'nin de desteğiyle ilk turdan geçmiş, fakat ikinci oylamada MHP'li milletvekilleri çekimser oy kullanmıştı.

Sosyal medyada emeklilikte yaşa takılanlar feryat ediyor.

Emeklilikte yaşa takılanlar seçimlerde gereğini yapacaklarını söylüyor.

YORUM EKLE
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0