banner102

“Transfer Konusu Kafamda Yok“

Bursaspor’un Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili, “Benim kafamda Bursaspor ile sezonu en iyi yerde bitirmek var. Kafamda bunların dışında başka bir şey yok” dedi.

“Transfer Konusu Kafamda Yok“
 Yeşil-beyazlı takımda Josue, Fernandao ve Cedric Bakambu açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği maçını değerlendiren Fernandao, “Açıkçası biraz korkuyla ve hiç de planlamadığımız bir şekilde maça başladık. Rakibimiz goller buldu. Biz soyunma odasına girdiğimizde maçı çevirecek güce sahip olduğumuzu biliyorduk. Elimizden gelen her şeyi yaptık ve başardık. Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

"TRANSFERLE ALAKALI BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM"

Hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili de konuşan Fernandao, “Ben hiçbir şey düşünmüyorum. Benim kafamda Bursaspor ile sezonu en iyi yerde bitirmek var. Kafamda bunların dışında bir şey yok” diye konuştu.

JOSUE: “HİÇBİR ZAMAN NEGATİF DÜŞÜNCEYE GİRMEDİK”

Filipe Josue ise, Gençlerbirliği galibiyeti dolayısıyla takımı kutlayarak, “Maçın hiçbir dakikasında negatif bir düşünceye girmedik. Her zaman turu geçebileceğimiz skoru alabileceğimize inanarak oynadık. Sonuçta da turu geçtik. Şimdi önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. Bu maçı unutup o maça konsantre olacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

BAKAMBU: “TURU TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ”

Bursasporlu golcü Cedric Bakambu da, ilk yarının kendileri için zor geçtiğini dile getirerek, “Çok gol pozisyonu olan bir karşılaşmaydı. İkinci yarıda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve evimize turla dönüyoruz. Çok mutluyuz” açıklamasında bulundu.
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0