Terim'in dikkatine! Deniz elden kaçıyor

Bursaspor'un golcü futbolcusu, Azerbaycan Milli Takımı'ndan teklif aldı

Terim'in dikkatine! Deniz elden kaçıyor
banner98
 A Milli Takımın EURO 2016 kadrosuna dahil edilmeyen tecrübeli futbolcu, kendisine gelen bu süpriz öneriye sıcak bakarken, kesin kararın 3-4 gün içersinde verileceği öğrenildi. 


Geçen sezon devre arasında Trabzonspor'dan Bursaspor'a bedelsiz olarak gelen ve gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Deniz Yılmaz'a  Azerbaycan Milli Takımı'nda oynaması için teklifte bulunuldu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun birçok kez tecrübeli futbolcu için Futbol Direktörü Fatih Terim'le görüştüğünü açıklamasına rağmen Deniz Yılmaz, A Milli Takımın EURO 2016 kadrosuna dahil edilmemişti. 


BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI


Golcü futbolcunun menajeri Erdem Karagöl, Azerbaycan Milli Takımından teklif aldıklarını doğruladı. Deniz'in adının 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi ay yıldızlı forma için de geçtiğini hatırlatan Karagöl, 'Deniz, aday kadroya davet bekliyordu ancak bu gerçekleşmedi. Bunun üzüntüsünü yaşadı' dedi. Karagöl, oyuncu için geçen hafta kendisine Azerbaycan Futbol Federasyonu'ndan bir teklif ulaştığını aktardı. 


3-4 GÜNE BELLİ OLACAK


Karagöl, Almanya doğumlu olan Deniz Yılmaz'ın, daha önce bu ülkede ve Türkiye'de milli takımda oynamadığı için Azerbaycan adına uluslararası müsabakalara katılmasında bir sakınca olmadığını vurguladı. Teklifi değerlendirme aşamasında olduklarını anlatan Karagöl, 'Deniz


aslında ay yıldızlı formayı giymek istiyordu ancak mutlu olduğu bu teklife olumlu bakıyor. Düşünmek için biraz süre istedi. 3-4 güne kadar kararını verecek. Gelişmeleri birlikte değerlendiriyoruz' diye konuştu.   

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0