banner101

Sağlam''Transferde risk almayacağız''

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçmişten ders çıkardığını ifade ederek, “Bu seneki transfer politikamızda riskten uzak ve herkesin emin olduğu futbolcular olacak.

Sağlam''Transferde risk almayacağız''
 Transferde risk almadan garanti oyuncularla kadromuzu desteklemeye çalışacağız” dedi. 
Bursaspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursa’ya geldi. Özel bir okulun mezuniyet törenine katılan başarılı teknik adam büyük bir ilgiyle karşılandı. Burada basın mensuplarının sorularına cevap veren Sağlam, “Bursaspor'a geri dönmekten dolayı mutluyum. Umutlu olmasam burada olmazdım. Bursaspor ülke sporu için önemli bir yer. Artık bizim şampiyonluk ve 4 senelik başarımızdan sonra Türk futbolunda farklı sorumlulukları olan bir takım haline geldi. Son iki sene bizim oluşturduğumuz sinerjiden uzak kaldı. Geçen seneki kaliteli ve zevk veren oyunun üstüne çıkarak zirveye oynayan bir Bursaspor oluşturacağız. Geçen seneki oyunun üzerini sonuçları ile birleştirip, daha iyi durumda olacağız” diye konuştu.

“TRANSFERDE GARANTİ OYUNCU ALARAK KADROMUZU DESTEKLEYECEĞİZ”
Transfer çalışmaları hakkında da açıklamalar yapan Sağlam, “Erdem'le imzalanmış. Takıma faydalı olacaktır. Herkes emin olsun ki biz daha evvelki senelerde kulübün ekonomisini toparlamak için yaptığımız transferlerde risk aldık. Bazı oyuncular iyi çıktı ama bazıları da faydalı olamadı. Ama bu seneki transfer politikamızda riskten uzak ve herkesin emin olduğu futbolcular olacak. Ayrılan oyuncuların eksikliğini de hissettirmeyecek isimleri takıma katacağız. Geçmişten dersler de çıkardık. Bundan sonra dikkat edeceğiz. Transferde risk almadan garanti oyuncu alarak kadromuzu desteklemeye çalışacağız” açıklamasını yaptı.

“MUHTEŞEM BİR STAT OLDU”
Yapımı süren Timsah Arena'yı da gezdiğini de ifade başarılı teknik adam, “Stadı gezdim. Muhteşem bir stat oldu. Taraftarın coşkusuyla daha da güzel olacak. Taraftarı oraya çekmemiz ve coşkuyu arttırmak için iyi bir takım yapmamız gerekecek. Birbirimize kenetleneceğiz. Yine hep beraber çalışacağız, inanacağız ve güzel günler yaşayacağız. Biz de Türk futbolunda 10 sene geçirdik. Az değil. Ekonomisi hep sıkıntılı takımlarda çalıştım. Bu sıkıntıları giderip ekonomik anlamda sıkıntı çekmek istemeyeceğiz. Transferde de maliyetli değil de ucuz oyuncular alalım diye sıkıntılar yaşadık. Bundan sonra daha dikkatli olacağız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0