Porto'nun yıldızı Bursaspor'da

Bursaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Porto’nun genç yeteneği Josue, bugün saat 16.30’da resmi sözleşmeye imza atacak.

Porto'nun yıldızı Bursaspor'da
banner98
 Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Transfer çalışmalarımız kapsamında görüşmelerimizi sürdürdüğümüz Josue Filipe Soares Pesqueira ile prensip anlaşmasına varıldı. Takımımıza Porto takımından transfer olan Josue Filipe Soares Pesqueira, bugün sabah saatlerinde Acıbadem Bursa Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Kan tetkiklerinin yapılmasının ardından, ortopedi, genel cerrahi, kardiyoloji, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz bölümlerinde muayene olan Pesqueira’nın, efor testleri ve akciğer testlerinin yapılmasının ardından kontrolleri tamamlandı. Yapılan sağlık kontrollerinin ardından Josue Filipe Soares Pesqueira ile Özlüce Tesisleri’nde yapılan görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına varıldı. Josue Filipe Soares Pesqueira saat 16.30’da Özlüce Tesisleri’nde resmi sözleşmeye imza atacak.”
Porto’nun teknik direktörü Julen Lopetegui’nin yeni sezon planlamasında yer vermediği Josue, Portekiz ekibinde çıktığı 37 maçta 5 gol, 10 da asiste imza attı. Porto ile sözleşmesi 2017 yılında sona erecek olan Josue, önümüzdeki sezon yeşil-beyazlı forma için mücadele edecek.
(MA-SK-S)
Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0