“Onun Formasını da Sen Al“

Bursaspor, başlattığı proje ile sömestre tatiline girecek maddi durumu iyi olmayan minik öğrencilere forma dağıtarak yeni nesile Bursaspor sevgisi aşılamayı planlıyor.

“Onun Formasını da Sen Al“
banner98
 Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen lansmana Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Nihat Sapan, Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen, Bursatore’lardan Sorumlu Yönetici Sadettin Garip, Altyapı ve Futbol Okulu'ndan Sorumlu Yönetici Ali Turan, AR-GE Grubu Başkanı Kemal Güler, Genel Müdür İsmail Özdemir ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arınç katıldı. "Onun Formasını da Sen Al" adlı proje ile çok sayıda minik öğrenciye karne hediyesi olarak Bursaspor forması hediye edileceğini söyleyen Genel Sekreter Nihat Sapan, "Bugün çok önemli bir kampanyayı kamuoyuyla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi bu ay sonunda 23 Ocak 2015 Cuma günü ilk ve orta dereceli okullarımızdan ilk dönem sona erecek ve karne heyecanı yaşanacak. Karne heyecanı sırasında bugünden itibaren başlattığımız “Onun formasını da sen al “ kampanyası var. Çocuklarımıza karne hediyesi olarak Bursaspor forması hediye etmek istiyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte bunu organize ettik. Bu kampanyada Bursa’da yer alan tüm kişi ve kurumlardan destek bekliyoruz" dedi.

KAR AMACI GÜDÜLMÜYOR

Okul çağındaki çocukları gelecek yıllarda Bursasporlu olarak karşılarına çıkmalarını arzu ettiğini söyleyen Sapan, "Spor ruhu, Bursasporluluk sevgisi oluşacak. Bu yüzden bu kampanyayı biz çok değerli buluyoruz. Başarıya ulaşması için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Satışa sunulan formalarımızdan herhangi bir kar amacı güdülmedi. Tamamen daha çok çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

"OLABİLDİĞİNCE ÇOK ÇOCUĞA ULAŞMAK İSTİYORUZ"

"Bursaspor olarak 500 adet formayla kampanyayı başlatıyoruz" diyerek projenin startını veren Sapan, "Yıldırım Belediyesi 100, Tansal Peyzaj 50, Bursasporlular Derneği 25, Fatih Vinç 25 adet forma almayı bizlere taahhüt etti. Kampanyaya katılan tüm kişi ve kurumlar kampanyanın tanıtım sayfasında listelenerek kamuoyuyla paylaşılacaktır. İstiyoruz ki, bu sayı 10 binlere, 20 binlere ulaşsın. Bursalıların desteğini beklediğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Çocuk sayısının artması Bursaspor sevgisini arttıracaktır. Spor ruhunun gelişmesi hem ülkemiz hem de Bursa kenti açısından olacaktır. Kampanyaya katılmak isteyen kişi ve kurumlar en kolay şekilde kulübün resmi sitesi üzerinden kredi kartıyla istedikleri kadar forma satın alarak hediye edebilecekler. Bir formanın bedeli 55 TL. İsteyen kişi ve firmalarda yine Bursastore A.Ş.’nin banka hesap numarasına havale yoluyla da destek olabilirler" ifadelerini kullandı.

KAHYA; “KAMPANYAYI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ”

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya ise yaptığı açıklamada, “Bursaspor’dan bizlere böyle bir teklif geldiğinde çok mutlu olduk. Geleceğin sporcularına, sporseverlerine Bursaspor sevgisini aşılamak adına çok anlamlı olan bu projeye gönülden destek veriyoruz” dedi. Bursaspor Genel Sekreteri Nihat Sapan, tanıtımın sonunda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya’ya içinde Bursaspor formalarının yer aldığı kutuyu teslim ederek kampanyanın ilk adımını atmış oldu.
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0