banner102

Minik Futbolculara Bursaspor Piyangosu

Eski adıyla İl Özel İdare Spor Kulübü olan Murat Hüdavendigarspor’un iki minik futbolcusu Bursaspor altyapısına transfer oldu.

Minik Futbolculara Bursaspor Piyangosu
Amatör futbolu adına büyük kazanımlar sağlayan eski adıyla İl Özel İdare Spor Kulübü, yeni ismiyle Murat Hüdavendigar Spor Kulübü genç oyuncularını çeşitli profesyonel kulüplere dağıtmaya devam ediyor. Profesyonel kulüplere transfer olan futbolcular kervanına eklenen son isimler ise Muhammed Emin Sarıkaya ve Türker Hacıoğlu oldu. U-13 takımının minik futbolcuları kulüp başkanı ve Vali Yardımcısı Bilal Çelik ile Bursaspor Altyapı Sorumlusu Mesut Ünal’ın da katıldığı törenle Bursasporlu oldular.
Murat Hüdavendigar Spor Kulübü Başkanı ve Vali Yardımcısı Bilal Çelik, “İl Özel İdaresi zamanında başlattığımız Özel İdare Spor Kulübü, şu an Murat Hüdavendigar Spor Kulübü olarak faaliyetlerine devam ediyor. Kulübümüzün altyapısında yetişen iki gencimizi bugün Bursaspor’umuza vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kulüp olarak birçok oyuncumuzu profesyonel kulüplere gönderdik ve takip ediyoruz. Çok başarılı oluyorlar. Şimdi de Muhammed Emin ve Türker’i Bursaspor altyapısına veriyoruz. Onların da çok başarılı olacaklarına ve Bursaspor’umuza katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

"HERŞEY GENÇLER VE BURSA İÇİN"

Bursaspor Altyapı Sorumlusu Mesut Ünal ise, “Genç kardeşlerimizi Bursaspor altyapısına dahil ettik, Vali Yardımcımız ve kulüp yetkilileri bu konuda çok yardımcı oldular. Bursaspor olarak amatör kümelerde yetenekli futbolcu arayışlarımızı sürdürüyoruz ve yetenekli gençlerimizi tespit ediyoruz. Her çalışmamız gençlerimiz, Bursaspor’umuz ve Bursa içindir” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0