"Kredim Yoksa İşim de Yoktur"

Bursaspor'da başkan adaylarından Timur Noyan ile yaptığı görüşmede 'Futbolculara karşı kredim kalmadı' dediği iddia edilen teknik direktör Şenol Güneş'ten bu iddialara yanıt geldi. Tecrübeli teknik adam, "O sözler bana ait değil. Kredim yoksa işim de yoktur" dedi.

banner98
 Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, ligde kalan 3 maçı da kazanarak Avrupa kupaları için var olan şanslarını sonuna kadar kullanacaklarını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası'nda da Fenerbahçe ile oynayacakları rövanş maçında tur atlamak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren deneyimli teknik adam, "Ligde kalan Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarımızı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Avrupa Kupaları için var olan şansımızı sonuna kadar kullanacağız. Fenerbahçe ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında da tur atlamak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Bir sezon boyu yaptığımız çalışmaların karşılığını alabilmek için ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

"SERDAR AZİZ CEZALI, CIVELLI BELİRSİZ"

Ligi ilk 5 içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Güneş, "Hala bu hedefi yakalamak için şansımız var. Bursa’da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinde yer almak istiyoruz. Gaziantepspor maçımızda Serdar Aziz cezalı ve bizimle olmayacak. Civelli’nin sakatlığı var, son durumunu değerlendireceğiz" diye konuştu.

"OYUNCULARIN KONGRENİN İÇİNE ÇEKİLMESİ DOĞRU DEĞİL"

Yarın kulübümüzün 51. Genel Kurulu olduğunu hatırlatan tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Buradan başkan ve yönetim kurulu adaylarına başarılar diliyorum. Benim ve oyuncularımın kongrenin içerisine çekilmesini doğru bulmuyorum. Biz çalışanlar olarak verilen görevleri yerine getiririz. Düşüncemi, yönetime ve kamuoyuna açıkça belirtirim. Kimseye de saygısızlık yapmam. Düşüncelerimi açıklamam için hiçbir zaman aracıya ihtiyaç duymadım ve duymam da."

"KREDİM YOKSA İŞİMDE YOKTUR"

Başkan adaylarından Timur Noyan'ın kendisi ile yaptığı görüşmede "Futbolculara karşı kredim kalmadı" şeklinde bir ifade kullanmadığını dile getiren Güneş, "Bugün bir yerel gazetede yer alan “Futbolculara karşı kredim kalmadı” ifadesi bana ait değildir. Kredim yoksa işim de yoktur. Bu tip söylemlerin kimseye de yararı yoktur. Diğer kulüplerinde yaşadığı gibi bizim de zaman zaman ekonomik sıkıntılarımız olmuştur. Yönetim de bu sıkıntıları çözmek için elinden gelen gayreti göstermiştir. Gelecek olan yönetim de önce oyuncu sorunlarını çözmeli ve sonra onlarla konuşmalı. Hangi yönetimin göreve geleceğini bilemem. Hepsine başarılar diliyorum. Her şey Bursaspor için olmalı" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0