banner101

Karaman'dan Bursaspor'a REST!

Hikmet Karaman, Avrupa'dan elenmenin tek sorumlusu olarak kendisinin gösterilmesine tepki göstererek, yaşadıklarını yapacağı basın toplantısıyla anlatacağını söyledi.

Karaman'dan Bursaspor'a REST!
 Bursaspor'da görevine son verilen Teknik Direktör Hikmet Karaman, yönetimin daha ilk günden itibaren kendisine karşı olumsuz olduğunu söyledi. Avrupa'dan elenmenin faturasının kendisine kesilmesine üzüldüğünü belirten Karaman, "Benim yaşadıklarımı herkes gördü. Benim istediğim oyuncular alınmadı, bunun üstüne yapılan transferler benden gizlendi. Keşke, yönetim dün akşam benimle oturup konuşsaydı. Fikrimi alsaydı. Bende onların önünü açsaydım" dedi.

'TRANSFERİ GİZLEDİLER'

İki aydır yaşadıklarını bugün veya yarın yapacağı basın toplantısıyla anlatacağını ifade eden Hikmet Hoca, "Yöneticiler bana gelip açık açık -seninle zaten çalışmayacağız- bile dediler. Biz buna rağmen elimizden gelen gayreti gösterdik. Bir teknik direktörden transfer gizlenmez. Son dakikada haberim oldu. Benim kimseye kırgınlığım yok. Ancak, belirttiğim gibi keşke benimle oturup, konuşulup bir karar alınsaydı. Hiç çekinmeden söylüyorum, o an helalleşirdim. Bunu yapmadılar. Sonra da yenilginin faturasını bana kesiyorlar" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2013, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0