"Kadromuzu Bozmayacağız"

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fenerbahçe maçının ardından teknik heyet ve futbolcularla tek tek görüşeceklerini ifade ederek, "Yaşanan sıkıntıları futbolcularımıza yansıtmamamız gerekiyor ama maalesef yansıttık. Bundan sonra yansıtmayacağız. Kadromuzu bozmayacağız. Hocamızla görüştükten sonra transfere hız vereceğiz" dedi.

banner98
 Genel Kurul Divan Başkanı İlhan Parseker devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, bin 119 oyla seçilen Recep Bölükbaşı yönetim kuruluna Bursa’nın tüm paydaşlarının destek olması gerektiğini vurguladı. Parseker, "Genel Kurul Divanı olarak Başkan Recep Bölükbaşı’na mazbatasını takdim ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. Önemli olan oy sayısına bakılmaksızın yeni yönetime destek olmak. Bir tek Bursaspor’umuz var. Bursaspor’umuzun başarısı için hep beraber çalışmalıyız. Bursaspor bu şehrin çok büyük markasıdır. Bursaspor’un başarılı olması Bursa’da yaşayan işadamından çalışanına fayda sağlayacaktır" dedi.

BÖLÜKBAŞI: "GÜN BİRLİK OLMA, ÇOK ÇALIŞMA GÜNÜDÜR"

Bursaspor'da çıtanın yükseldiğini ifade eden Bölükbaşı, şöyle devam etti:
"Daha da yükselmeli. Bundan sonraki hedefimiz Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupaları’nı almak olmalı. Eğer çalışır, birlik bütünlük içerisinde olursak Bursa’da o gücü görüyoruz ve başarırız. Gün birlik olma, çok çalışma günüdür. Bunu ne olur birlikte yapalım. Bizim şevkimizi kırmasınlar. Biz başarı için çok çalışacağız. Yapıcı olacak tüm eleştirilere açığız ama yargılamaya hayır. Bizler tabii ki dört dörtlük değiliz. Yanlışımız olduğunda uyarsınlar. 2009-2010 sezonunda oluşturmuş olduğumuz tabloyu yeniden oluşturalım. İstanbul boğazına yeniden bayrağımızı asalım. Avrupa’ya birlikte gidelim.”

"KADROMUZU BOZMAYACAĞIZ"

Görev dağılımı ve takımın durumu hakkında konuşan Bölükbaşı, "Bugün görev dağılımını yapabiliriz. Allah izin verirse Perşembe günü Fenerbahçe maçının ardından tur atlayacağız. Ardından hocamız ve futbolcularımız ile tek tek görüşeceğiz. Yaşanan sıkıntıları futbolcularımıza yansıtmamamız gerekiyor ama maalesef yansıttık. Bundan sonra yansıtmayacağız. Kadromuzu bozmayacağımızı söylemiştik. Hocamızla görüştükten sonra transfere hız vereceğiz" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0