“Hiçbir Futbolcumuz Vatan Haini Değildir!“

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeşil-beyazlı taraftarların Volkan Demirel'e yönelik yaptığı 'vatan haini' tezahüratına tepki gösterdi.

“Hiçbir Futbolcumuz Vatan Haini Değildir!“
banner98
 Güneş, "Hiçbir oyuncumuz vatan haini değildir. Taraftarımızın çirkin tezahüratta bulunmasını istemiyoruz" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda oynayacakları Başakşehir maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın açıklaması düzenleyen Güneş, Fenerbahçe maçında kazanma arzusu ile oynadıklarını söyledi. Güneş, "Fenerbahçe lider gelmişti. Kaybetseydik 9. sırada olacaktık. Yenseydik 4. sıraya yükselecektik. Alttan kopmayı ve yukarı yanaşmayı sağlayamadık. Oyuncu kadromuz elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Geride kalan 10 maçta ve bu maçta şans yanımızda değildi. Hiç bir maçımızda 'Şansımız eseri bir puan aldık' demedik. Hep oyun olarak hayıflandık. Bütün bunlar geride kaldı. Bugün ilk 5'teyiz. Benimde kabahatim var, hep 'ilk 5' dedim. Oyuncular da o 5'te kaldı" diye konuştu.
Yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Ethem, Yasin ve Treore'nin katılmadığını, bu haftaki maçta da yer alamayacaklarını dile getiren Güneş, diğer oyuncuların ise zihinsel ve fiziksel yorgunluğu bulunduğunu ifade etti. Pazartesi maç yaptıktan sonra kendilerine tekrar Cuma günü maç verilmesini eleştiren deneyimle çalıştırıcı, "Rakibimizi iki gün önce oynattılar. Neden bunlar yapıldı? Sadece öğrenmek istiyorum. İnşallah suç olmaz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0