Hamzaoğlu'ndan maç sonu önemli açıklamalar

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-1’lik Amed Sportif mağlubiyetinin ardından, “Kupayı çok istiyorduk. Üzüldük, bu sene kısmet değilmiş” dedi.

Hamzaoğlu'ndan maç sonu önemli açıklamalar
banner98
 Bursaspor ile Amed Sportif arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçının ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.


Müsabaka hakkında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Kupada iyi getirdiğimiz serinin sonunu yaşadık. Bugün bütün şartlar bizim aleyhimizeydi. Buna biz sebep olduk. Konsantrasyon eksiğimiz vardı. Sahada yapmak istediğimiz şeylerde zorlandık. Zemine fazla takıldık. İstediğimiz şeyleri yapamayınca moralimiz bozuldu. Şartlar neyi gerektiriyorsa ona göre oynayıp kazanmamız gerekiyordu. Bunu beceremedik. Bu maçtan gerekli dersleri çıkartmalıyız. Kupayı çok istiyorduk. Üzüldük, bu sene kısmet değilmiş. Bir an önce toparlanıp, lige konsantre olacağız” diye konuştu.


“ZEMİN ÇOK İYİ DEĞİL”


Pas yapan ve iyi bir zeminde oynayan takım olduklarını dile getiren Hamzaoğlu, “Stadyumumuz yeni olmasına rağmen zemin çok iyi değil. Top hep sekiyor. Oyuncularımın kafası yerdeydi. Oyuna adapte olamadık. Bunların etkisinde kalınca moraller bozuldu. Taraftar bir an önce gol bekliyor. Onun telaşı da var. Rakip takımın oyuncularından bazılarını tebrik etmiyorum. Maalesef provokatif davranıyorlar. Hakem bence iyi bir maç yönetti. Onun etki ettiği bir pozisyon yoktu. Biz sahada yapamadığımızdan dolayı bu sonuç geldi. Bizim de hatalarımız var. Demek ki oyuncularımızı iyi motive edemedik” açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0