Dzsudzsak'dan Beşiktaş itirafı

Bursaspor'un geçtiğimiz günlerde transfer görüşmesi yapmak için Bursa'ya getirdiği Macar golcü Balazs Dzsudzsak, Türkiye'ye geldiğinde hava alanında taraftarların kendisine "Seni Beşiktaş'ta görmek istiyoruz" dediklerini söyledi.

Dzsudzsak'dan Beşiktaş itirafı
banner98
 Yeşil-beyazlı kulüp, Rusya'nın Dinoma Moskova takımında oynayan 29 yaşındaki Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak ile prensipte anlaşmış ve oyuncuyu Bursa'ya davet etmişti. 12 Ağustos Çarşamba günü sabah saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen yıldız oyuncu, helikopterle Bursa'ya geçti. Özlüce Tesisleri'nde kulüp yetkilileri tarafından karşılanan deneyimli oyuncu, daha sonra kalacağı otele geçti. Yıldız oyuncu, yeşil-beyazlı takımın akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı da izledi.

"BEŞİKTAŞ'TA GÖRMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER"
Ardından düşünmek için iki gün süre istediğini belirten ve ülkesine dönen Dzsudzsak, ülke basınında transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye geldiğinde sıcak bir karşılaşma yaşadığını ifade eden deneyimli oyuncu, "Hava alanı ve hotel çalışanları bana hep Beşiktaş'ı anlattı. Hatta Bursaspor ile anlaşamazsan beni Beşiktaş'ta görmek istediklerini söylediler. Bana parayı seçiyorsun diyorlar. Anzhi'ye gittiğimde de aynı şeyi söylemişlerdi. Bursaspor, Türkiye'nin en büyük 4-5 kulübünden biri. Buraya gelmekten neden utanayım? İnsanların ne söyledikleri umurumda değil" diye konuştu.
Transferine ilişkin de konuşan Macar oyuncu, "Henüz bir anlaşmaya varmadım ama artık karar vermek istiyorum. İçinde bulunduğum belirsizlikten sıkıldım" dedi.
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0