Bursaspor'un oynadığı son 4 maçta gol sesi çıkmadı

Trabzonspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından da golsüz eşitlikle ayrılan Bursaspor’un oynadığı son 4 karşılaşmasında sahadan gol sesi çıkmadı.

Bursaspor'un oynadığı son 4 maçta gol sesi çıkmadı
banner98
 Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Trabzonspor ile hazırlık karşılaşmasına çıkan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmada da rakip fileleri havalandıramadı. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında ağırladığı Gürcistan ekibi Chikhura ile golsüz berabere kalan Bursaspor, rövanş karşılaşmasında ise 90 dakikada gol sesi çıkmayınca mücadele penaltı atışlarına gitmişti. Bu karşılaşmaların ardından Slovenya kampında Akhisar Belediyespor ile oynadığı hazırlık müsabakasında da rakip fileleri havalandırmayı başaramayan Şenol Güneş’in öğrencileri, Trabzonspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında da sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.

GÜNEŞ 21 OYUNCUYA ŞANS VERDİ
Bordo-mavili ekip karşısında 22 kişilik bir kadro hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, genç file bekçisi Okan Kocuk dışındaki tüm oyunculara şans verdi.

HOLMEN SAHNE ALDI
Bursaspor’un Fenerbahçe’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Samuel Holmen, yeşil-beyazlı forma ile ilk karşılaşmasına çıktı. Akhisar Belediyespor ile oynanan hazırlık müsabakasını tribünden takip eden deneyimli oyuncu, bordo-mavili ekip ile oynanan karşılaşmanın 73. dakikasında Jose Fernandao’nun yerine oyuna dahil olarak ilk kez yeşil-beyazlı formayı giymiş oldu.

BEKİR GÖZ DOLDURDU
Yeşil-beyazlıların 2013-14 sezonunun devre arasında Manisaspor’dan kadrosuna dahil ettiği genç oyuncu Bekir Yılmaz, orta saha da gösterdiği performans ile teknik heyet ve taraftarları memnun etti. 73 dakika sahada kalan Yılmaz, yerini Ozan İpek’e bıraktı.
Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0