Bursasporlu Futbolcuların Galibiyet Sevinci

Bursasporlu futbolcular, son dakika golüyle 3-2 kazanılan Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bursasporlu Futbolcuların Galibiyet Sevinci
banner98
 Torku Konyaspor galibiyetinin ardından yeşil-beyazlı futbolcular Fernandao, Bakambu ve Harun Tekin maç hakkında açıklamalarda bulundu. Torku Konya Arena’da 90+3’te galibiyet golünü atan Brezilyalı oyuncu Jose Fernandao, "Gol attığım için çok mutluyum. Özellikle galibiyeti getiren golü attığım için çok daha mutluyum. Her zamanki oyunumuzu bugün sahaya yansıtamadık ama arzumuzdan hiçbir şey kaybetmedik. Kaçırdığım gollere geldiğimde ise her zaman forvetlerin şansı oluyor. Bir şansın geleceğinden emindim. Bu şansta son saniyede geldi. Maçın son dakikalarına doğru Şenol hocam bana oyunda kalıp kalmamam için sordu. Çünkü çok iyi oynamıyordum. Ancak ben inançlıydım gol atacağıma ve devam ettim” dedi.

BAKAMBU: "SON DAKİKADA KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Fransız forvet oyuncusu Cedric Bakambu ise, “Çok zor bir maçtı. 2-0 öne geçmemize rağmen rakibimiz 2-2’lik skoru yakalamanın vermiş olduğu rüzgarla oynadı. Biz de bu tempoya mental olarak karşılık verdik. Son dakikada da olsa kazandığımız için çok mutluyuz” açıklamasını yaptı.

HARUN: "ÖNEMLİ BİR GALİBİYET"

Başarılı file bekçisi Harun Tekin ise, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Zaman zaman kötü bir oyun sergilediklerini belirten Harun, “Güzel bir stadyumda ve güzel bir atmosferde oynadık. Oyuna kötü başladık. Zaman zaman kötü oynadık. Son dakika da gelen golle kazandık. Bugün çok hata yaptık. Kötü oynadığımız bölümler fazlaydı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Çok önemli bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

"TAKIMA KATKI KOYMAYA ÇALIŞIYORUM"

Kendi performansını da değerlendiren Tekin, “Ben elimden geldiğince takıma katkı koymaya çalışıyorum. Ben kurtarıyorum, forvet arkadaşlarım gol atıyor. İnşallah performansımız böyle devam eder. Hedefim de tabii ki A Milli Takım formasını sürekli giyebilmek. Kaliteli kalecilerin arasından sıyrılmak istiyorum. İnşallah bundan sonra performans olarak daha çok yükselirim” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0