Bursaspor,Konyaspor İle 32.Randevuda

Bursaspor, ligin ikinci yarısının açılış karşılaşmasında Torku Konyaspor'a konuk olacak. Yarın saat 19.00'da başlayacak olan mücadelede iki ekip, lig tarihinde 32. kez karşı karşıya gelecek.

Bursaspor,Konyaspor İle 32.Randevuda
banner98
 Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı heyecanı yarın saat 19.00'da Torku Konyaspor ve Bursaspor arasında oynanacak maçla yeniden start alacak. Ligde 5. sırada bulunan Bursaspor, sezonun ikinci devresine moralli bir başlangıç yapmak isterken, ev sahibi Torku Konyaspor orta sıralardan kurtulup üst sıralara tırmanmanın planları yapıyor.
Spor Toto Süper Lig'de bugüne kadar 31 kez karşı karşıya gelen iki ekibin arasında oynanan maçlarda Bursaspor'un 16 galibiyetle üstünlüğü bulunuyor. Buna karşılık ev sahibi ekip 8 mücadeleden galip ayrılırken, 7 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

EV SAHİBİ KAZANMAYI UNUTTU

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk devresini 12. sırada tamamlayan Torku Konyaspor, oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. Bursaspor ise, girdiği zirve mücadelesinde son 3 maçtır yenilgi almadı. Gol krallığı yarışında 10 golle 3. sırada bulunan Şenol Güneş'in gol silahı Jose Fernandao, 11 golü bulunan Theofanis Gekas ve Burak Yılmaz'ı geride bırakmak istiyor. Torku Konyaspor'un en skorer oyuncusu olan Hasan Kabze'nin ise, 4 golü bulunuyor.

TORKU KONYA EVİNDE ÜSTÜN

İki ekibin bugüne kadar aralarında oynanan maçlarda Torku Konyaspor'un ev sahibi avantajı bulunuyor. Konya'da oynanan 13 maçta ev sahibi ekip 5 galibiyet alırken, konuk ekip Bursaspor ise sadece 2 kez sevinebildi. Yeşil-beyazlı iki ekibin Konya'da oynadığı 6 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. Bugüne kadar oynanan 31 müsabakada ise Bursaspor, rakip kaleye 35 gol göndererek üstünlük sağlarken, Torku Konyaspor 26 kez Bursaspor filelerini havalandırabildi.

BURSASPOR İLKER COŞKUN'LA KAYBETMEDİ

Yarın saat 19.00'da start alacak müsabakayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Konuk takım Bursaspor bugüne kadar Mustafa İlker Coşkun yönetimindeki 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ev sahibi Torku Konyaspor ise Coşkun ile çıktığı 10 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı.

AYKUT KOCAMAN, ŞENOL GÜNEŞ'E KARŞI ÜSTÜN

Teknik direktörler Şenol Güneş ve Aykut Kocaman arasında oynanan 10 müsabakada ise Aykut Kocaman 4, Şenol Güneş 3 kez galibiyet sevinci yaşadı. İkili arasında oynanan 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
Bursaspor'un muhtemel 11'i ise şöyle: Harun Tekin, Emre Taşdemir, Renato Civelli, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Volkan Şen, Bekir Yılmaz, Samuel Holmen, Jose Fernandao
Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0