Bursaspor'dan Özgecan'a Destek

Mersin'de öldürülen genç kız Özgecan Aslan, Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında Bursaspor ile Çaykur Rizespor takımları arasında oynanan maçta kendisi için açılan pankartla anıldı.

Bursaspor'dan Özgecan'a Destek
banner98
 Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursasor evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Mersin'de katledilerek öldürülen genç öğrenci Özgecan Aslan'ı yeşil-beyazlı oyuncular ve taraftarlar da unutmadı. Bursasporlu futbolcular oyun alanına "Kadına şiddete hayır" pankartı ile çıktı. Teksas tribünlerinde ise dev Türk bayrağının altında Özgecan Aslan'ın fotoğrafı ile birlikte "Utanıyoruz" pankartı açıldı.

İKİ TRİBÜN CEZALI

Bursa Atatürk Stadyumu'nda, Bursaspor'a verilen tribün kapatma cezası nedeniyle Kapalı Kale Arkası ve Maraton tribünlerine taraftar alınmadı. Kapalı tribün ve açık kale arkası tribünlerinde ise 2 bin taraftar takımlarını desteklemek için yerlerini aldı. Taraftarlar, maç öncesi futbolcuları tek tek tribüne çağırarak tezahürat yaptı. Müsabaka boyunca da yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

FERNANDAO VE ŞENER YOK

Ev sahibi ekipte cezalı olan Fernandao ve Şener Özbayraklı bu karşılaşmada forma giyemedi. Teknik direktör Şenol Güneş, forvette Bakambu'ya görev verirken, Holmen ise haftalar sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Güneş, uzun süre kadroya giremeyen ve devre arasında takımdan gönderilmesi konuşulan Ozan İpek'i de 18 kişilik kadroya aldı.
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0