banner101

Bursaspor'dan Emniyete Ziyaret

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bursaspor'dan Emniyete Ziyaret
Yeni Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a bir ziyaret de Bursaspor Divan Kurulu’ndan geldi. Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Divan Kurulu 2. Başkanı Burhan Vatan ve Divan Kurulu Üyesi Galip Sakder ile birlikte Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Tanışma ve selamlaşmanın ardından konuşan Kadir Şankaya, Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Bursaspor Kulübü olarak her zaman Yıldız’ın yanında olacaklarını belirten Şankaya, kendilerine ne zaman ihtiyaçları olursa hizmete hazır olduklarını da dile getirdi. Şankaya konuşmasının sonunda espirili bir üslupla en yakışıklı ve en genç emniyet müdürünün de Selami Yıldız olduğunu söyledi.

“DESTEĞİNİZ POLİS TEŞKİLATINI İLERİYE TAŞIYACAK”

Kadir Şankaya’nın Bursa’daki varlığını ve sivil toplum liderliğinin yüksek seviyede olduğunu bildiğini dile getiren Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise, Kadir Şankaya ve ekibinin destek vermesinin Emniyet Teşkilatı için çok önemli olduğunu ifade etti. Yıldız, “Emniyet Teşkilatı, spor kulüplerinden, sivil toplum alanlarından destek alarak vatandaşa daha iyi hizmet sağlar. İnşallah biz de Bursa'mıza bizden önce burada bulunanların verdiği hizmetten daha fazlasını katarak, bayrağı daha yukarıya çekeceğiz. Bursa’daki vatandaşlarımızın iyiliği ve güvenliği için 24 saat çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, yapılan görüşmede Bursa yeni Emniyet Müdürü Selami Yıldız'a forma hediye etti.
Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0