banner101

Bursaspor’dan eğitim atağı

Bursaspor Kulübü, futbolculara, teknik heyete ve kulüp çalışanlarına yabancı dil eğitimi verilmesi için American Life Yabancı Dil Okulları ile anlaşma sağladı.

Bursaspor’dan eğitim atağı
 Yeşil-beyazlı kulüp, talep eden futbolcularının, teknik heyetin ve kulüp çalışanlarının yabancı dil eğitimi alması için American Life Yabancı Dil Okulları ile yeniden anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezondan bu yana süren anlaşma yenilenirken, kulübün özellikle altyapısında forma giyen futbolcuları ve teknik heyetin yanı sıra Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve bazı A takım oyuncuları da sezon boyunca İngilizce eğitimi alacak.

"Bursaspor ile beraber çalışmaktan çok mutluyuz"
Bursaspor’a her zaman desteklerinin tam olduğunu belirten American Life Yabancı Dil Okulları Bursa Şube Yöneticisi Esat Abdullah Yalduz, İHA’ya yaptığı açıklamada, “Şehrimizin en önemli markası olan Bursaspor ile yapmış olduğumuz anlaşma karşılıklı olarak memnuniyet sebebiyle ikinci yıl tekrar yenileniyor. Bursaspor Kulübü, personelinin, çalışanlarının ve sporcularının uluslararası alanda başarılı olması için dil eğitimi almasını uygun görüyor. Biz de özellikle Vakıfköy’de U21 teknik ekibi ve sporcularına eğitim vereceğiz. Özlüce Tesisleri’nde çalışan personele de İspanyolca ve İngilizce eğitimler vereceğiz. Futbolculara da müsait oldukları saatlerde bire bir ders almalarını sağlayacağız. Onun dışında Hamza Hoca’nın dersleri de devam edecek. Bursaspor’u uluslararası alanda başarılı olabileceği bir seviyeye yükseltmeye çalışacağız. Bursaspor ile beraber çalışmaktan çok mutluyuz. Şehrimizin en önemli markasına destek vermek bizi çok memnun ediyor. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Bursaspor’a her zaman desteğimiz tam” dedi.
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0