Bursaspor'dan Başkan Dündar'a Teşekkür

Bursaspor Dergisi’nin yayın hayatında 10’uncu yılını doldurması dolayısıyla düzenlenen gecede Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a kulübe verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

Bursaspor'dan Başkan Dündar'a Teşekkür
banner98
 Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Dergisi’nin Nisan 2015 sayısı ile yayın hayatında 10’uncu yılı geride bırakması dolayısıyla düzenlenen gecede kulübe verdiği desteklerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti. Özlüce Tesisleri’ne çim saha yaptırarak kulübün önemli bir ihtiyacının giderilmesini sağlayan ve aynı zamanda yeni stadyumdan bir loca satın alarak Bursaspor’a önemli bir ekonomik destek sunan Dündar’a bir de plaket takdim edildi.
Bursaspor’un tüm kentin ortak değeri olduğunu belirten Dündar, “Bursaspor’a bu kentte yaşayan herkes sahip çıkmalı. Osmangazi Belediyesi olarak bu güne kadar Bursaspor konusunda oldukça hassas davrandık. İmkanlarımız çerçevesinde desteğimizi sonuna kadar sürdürdük. Bu desteğimiz bundan sonra da sürecek. Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldi. İnşallah bu sene finale ev sahipliği yapacak olan kentimizde kupanın sahibi Bursaspor olacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0