Bursaspor transferde hız kesmiyor

Yeşil beyazlılar, 2 yıllık anlaşmaya vardığı Bilal Kısa'ya 750 bin, Furkan Özçal'a ise 650 bin Euro ödeyecek.

Bursaspor transferde hız kesmiyor
banner98
 Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş'la da 700 bin Euro karşılığında 3 yıllık ön protokol yaptı. 

 

Yeni sezon öncesi bir taraftan maliyetleri düşürürken bir taraftan da kadroyu güçlendirmeye çalışan Bursaspor, transferde gaz kesmiyor... Akhisar Belediyespor'dan Merter Yüce, İsmail Konuk, Kayserispor'dan Sinan Bakış, Rio Ave'den Kasımpaşa'da kiralık olarak oynayan Yonathan Del Valle'yi transfer eden yeşil beyazlılar, son olarak Galatasaray'a 4,5 milyon Euro'ya sattığı Serdar Aziz'e karşılık Furkan Özçal, Bilal Kısa ve Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş ile anlaşmaya vardı...


Hamza Hoca istiyor

 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Başkan Ali Ay ve ekibi, önceki gün Bursa'ya davet ettiği Furkan Özçal ile 2 yıllık için el sıkıştı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan'ın yeşil beyazlılardan yıllık 650 bin Euro alacağı öğrenildi.


Hamza Hoca'nın Akhisar Belediyespor'dan prensi olan Bilal Kısa ile de 2 yıllık anlaşmaya varan Bursaspor, tecrübeli oyuncuya da 750 bin Euro verecek.


Toplu imza atılacak


Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve Bursaspor'un teklifini hiç düşünmeden kabul eden Serdar Kurtuluş ile Bursaspor 3 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş'dan yıllık 1 milyon 200 bin Euro kazanan tecrübeli savunmacı büyük fedakarlık yaptı. 


Yeşil beyazlılar, Serdar ile 650 bin artı 50 bin Euro'da bonus olmak üzere toplam 700 bin Euro'ya anlaşmaya vardı. Bursaspor yönetimi ön protokol yaptığı bu oyunculara önümüzdeki günlerde toplu imza töreni düzenleyecek. 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0