banner101

Bursaspor Son Dakikada Güldü

Yeşil-beyazlı ekip Antalya kampında oynadığı ikinci ve son maçında rakibi Guizhou Renhe’yi Fernandao’nun 90. dakikada attığı golle 1-0 yendi.Bursaspor Antalya’da moral depolamaya devam ediyor. Hazırlık kampında tam bir hafta geride kalırken,...

Bursaspor Son Dakikada Güldü
Yeşil-beyazlı ekip Antalya kampında oynadığı ikinci ve son maçında rakibi Guizhou Renhe’yi Fernandao’nun 90. dakikada attığı golle 1-0 yendi.
Bursaspor Antalya’da moral depolamaya devam ediyor. Hazırlık kampında tam bir hafta geride kalırken, yeşil-beyazlılar oynadıkları ikinci hazırlık maçında Çin temsilcisi Guizhou Renhe’yi 1-0 yenmeyi başardı. Mücadeleye hızlı başlayan Bursaspor oldu. İlk yarının en önemli pozisyonu Fernando Belluschi’nin kullandığı serbest vuruşun üst direkten geri dönmesiyle gerçekleşti. Yeşil-beyazlılar geliştirdikleri çeşitli ataklardan ilk 45 dakikada sonuç çıkaramadı.
İKİNCİ YARIDA 7 DEĞİŞİKLİK
Müsabakanın ikinci devresine Bursaspor 4 oyuncu değişikliğiyle başladı. Harun Tekin, Bekir Yılmaz, Ozan Tufan ve Belluschi oyundan çıkarken yerlerini Okan Koçuk, Holmen, Josue ve Traore’ye bıraktı. Mücadelenin 52. dakikasında ilk şutundan sonuç alamayan Volkan Şen seken topu Josue’ye bıraktı ancak Portekizli oyuncu topu dışarıya gönderdi. 60. dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Bursaspor 3 oyuncu değişikliği daha yaptı. Volkan Şen, Cedirc Bakambu ve Şener Özbayraklı yerlerini Şamil Çinaz, Mertcan ve Enes Ünal’a bıraktı. Müsabakanın 90. dakikasında ise Bursaspor taraftarlarının beklediği an geldi. Fernandao ceza sahası içerisinde buluştuğu topu ağlara göndererek takımına galibiyeti getirdi. Müsabaka 1-0 Bursaspor üstünlüğüyle sonuçlandı.
Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0