banner101

Bursaspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Sueno Otel’de sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Bursaspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da başladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Sueno Otel’de sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Bursaspor’un, Kartalspor’dan transfer ettiği genç stoper Ertem Ercan, yeni takımında ilk hedefinin kalıcı olmak olduğunu söyledi.

Bursaspor devre arası kamp çalışmalarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Antalya Belek’te başladı. Teknik direktör Christoph Daum'un, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Teknik Direktörler Semineri'ne katılmasından dolayı, antrenman yardımcı antrenör Rudi Verkempinck tarafından yönetildi. Bursaspor’un Antalya kampına 28 futbolcu katılırken, yeni transferler Fernandao, Ethem ve Oğuzhan da antrenmanda yer aldı. Yeşil-beyazlı takımda yapılan çalışma düz koşu ile başladı. Pas, top kontrolü ve istasyon çalışması ile devam eden antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan, sezon başı kampında sağ diz ön çapraz bağları kopan ve ameliyat olan Ozan İpek, Antalya kampında takımla birlikte çalışmalara başladı.

"İLK HEDEFİM BURSASPOR’DA KALICI OLMAK"
Bursaspor’un Spor Toto 2. Lig takımlarından Kartalspor’dan transfer ettiği genç savunma futbolcusu Ethem Ercan, ilk hedefinin yeşil-beyazlı takımda kalıcı olmak olduğunu vurgulayarak, "Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Genç bir oyuncuyum. Öncelikli hedefim Bursaspor’da kalıcı olmak kendimi gösterip Bursaspor’da oynamak istiyorum. Gelmeden önce burada sadece Musa Çağıran’ı tanıyordum. O da ümit milli takımdan arkadaşım. Burada bana yardımcı oluyor. Serdar Aziz çok iyi bir stoper. Onun izinden gideceğim. Örnek aldığım oyunculardan birisi. Zaman neyi gösterir bilemeyiz ama öncelikli hedefim Bursaspor’da oynamaktır. Babamı kaybettik. Çok üzüldüm. Bir üzüntülü bir de sevinçli haber aldım. Mekanı cennet olsun keşke bu günleri görebilseydi" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0