Bursaspor baskebol ve voleybol antrenörlerini tanıttı

Bursaspor’da basketbol ve bayan voleybol takımlarının başantrenörleri tanıtıldı.

Bursaspor baskebol ve voleybol antrenörlerini tanıttı
banner98
 Özlüce Tesisleri’nde erkek basketbol ve bayan voleybol takımlarının başantrenörleri düzenlenen törenle basına tanıtıldı. Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Halil Özyürek, Amatör Şubeler Koordinatörü Erhan Başoğlu, bayan voleybol takımı başantrenörlük görevine getirilen Emin İmen ve basketbol başantrenörü Şemsettin Baş medya mensuplarının karşısına çıktı. Bursaspor’un amatör branşlarda her geçen gün tecrübe kazandığının altını çizen Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Hali Özyürek, yeni dönemde hedeflerinin her iki branşta da bir üst lige çıkmak olduğunu belirtti. Özyürek, “Uzun bir aradan sonra yeniden faaliyete geçen ve taraftarlarımız tarafından çok büyük ilgi gören, düşük maliyetli kadrosuna rağmen play-off oynama başarısı gösteren basketbol takımımızın başantrenörlük görevinde geçtiğimiz sezon olduğu gibi hırslı ve çalışkan hocamız Sayın Şemsettin Baş ile devam ettirme kararı aldık. Kendisinin çalışma hırsı ve tecrübesiyle birlikte geçtiğimiz sezon adeta direkten döndüğümüz şampiyonluğu bu sezon yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz. Takımımız önümüzdeki sezon 2. ligde mücadele edecek. Oyun kurucu mevkiinde forma giyen Onur Sonsırma ilk transferimiz oldu. İkinci lig tecrübesi yüksek olan sporcunun takıma önemli katkılar yapacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta 3-4 arkadaşımızın transferini tamamlamayı arzu ediyoruz” dedi.

“POTANIN TİMSAHLARI MAÇLARINI NİLÜFER SPOR SALONU’NDA OYNAYACAK”
Maçların bu sezon Nilüfer Spor Salonu’nda oynanacağını açıklayan Özyürek, “7 bin 500 koltuk kapasiteli salonumuzda geçtiğimiz sezon yaktığımız basketbol ateşini, yeni sezonda taraftarımızın desteği ile daha da büyüterek büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Kurmuş olduğumuz teknik ve idari kadro ile yeni dönemde profesyonel anlayışla tüm maçlarımızda basketbolun tüm ayrıcalıklarını taraftarlarımıza sunmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde basketbol maçlarımız için kombine bilet satışlarına başlayacağız” diye konuştu.
Bayan voleybol takımı için de Emin İmen ile anlaştıklarını açıklayan Özyürek, maçlarını Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynayacaklarını dile getirdi.

ŞEMSETTİN BAŞ: “AMACIMIZ BEKLENTİLERİ KARŞILAMAK”
Basketbol başantrenörü Şemsettin Baş, “Geçen sene buraya geldiğim ilk tarihi hatırlıyorum. Sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile bu sefer 2 ay erken masaya oturduk. Çünkü geçtiğimiz sezon çok değerli hazırlık antrenmanlarını kaçırmıştık. Bu sene bu bakımdan çok hazırlıklayız. Bursaspor markasını üst seviyeleri çıkarmayı hedefliyoruz. Buna ulaşmak için var gücümüz ile çalışacağız. Beklentilerin farkındayız. Bunları karşılamak için çok çalışıp yerine getirmek istiyorum. Burada olmaktan çok mutluyum, gururluyum. İnşallah uzun yıllar buraya hizmet etmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

İMEN: “ÜYESİ OLDUĞUM KULÜBÜN YENİDEN ANTRENÖRÜ OLDUĞUM İÇİN GURURLUYUM”
Bursa voleybolunun duayen çalıştırıcılarından Emin İmen, farklı duygular içerisinde olduğunu dile getirerek, "Ben 1975-76 yılında 1. ligde Bursaspor forması giymiştim. 2000-2001 yılında da antrenörlüğünü yaptığım kulübüme döndüğüm için mutluyum. Ben kulübün 594 numaralı kongre üyesiyim. Bu güzel kulübümüz geçtiğimiz yıllarda futbol kimliği dışına çok çıkamıyordu ama yeni dönemde artık spor kulübü zihniyetine girildi. Dolayısıyla biz de buna katkı sağlamak üzere burada bulunuyoruz. Şemsettin Hocam'ın dediği gibi aynı başarıları yaşamak için buraya geldim. İnanıyorum ki biz uzun vadede Avrupa Şampiyonluğu’na Bursaspor ile ulaşacağız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2015, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0