Bursaspor başkan adayı özkan ,mali tabloyu eleştirdi

Bursaspor'a ciddi mali yük getiren ve takımın dengesini bozan Taiwo, Frey, Kazım, Civelli ile oturup yollarını ayıracaklarını belirten Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Avukat Cüneyt Özkan, "Futbolcuların bu kadar yüksek fiyatlarda oynaması durumunda Anadolu takımlarının başarılı olması imkansız” dedi.

Bursaspor başkan adayı özkan ,mali tabloyu eleştirdi
banner98
 Başkan seçilmesi halinde sportif başarı için çok çalışacaklarını ifade eden Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Cüneyt Özkan, doğru transferlerin doğru bedellerle yapılması gerektiğini ifade etti. Özkan, sportif direktörlük görevine Mustafa Gönden, saha içi menajer olarak da Serkan Rençber ile anlaştıklarını açıkladı.

"SİVASSPOR’DA 300 BİN EURO’YA OYNAYAN AYDIN’IN 900 BİN EURO’YA İMZA ATTIRILMASI BİR BAŞARI DEĞİLDİR"
Sivasspor'da 300 bin Euro’ya oynayan Aydın Karabulut'un 900 bin Euro’ya imza attırılması bir başarı olmadığını vurgulayan Özkan, "Bu durum bir önceki yıl yapılan hataların tekrarı niteliğindedir. Aynı düşünce yapısı yeniden Bursaspor'un başına gelmek istiyor. Bursaspor'un gelirlerini kalıcı hale getirmek için çok fazla sayıda proje hazırladık. Gerçekleşmesi mümkün olan projelerle aday olduk. Bizim projelerimiz kulübe mali yük getirmeyecek" açıklamasını yaptı.

"RESMİ KURUMLAR HARİÇ 50 MİLYON LİRA GİBİ BİR BORÇTAN SÖZ EDİLİYOR"
Mali tablo hakkında da konuşan Özkan, "Bugün sol bekte oynayan Taiwo'nun sol açıkta oynayan futbolcuya göre 6 kat daha fazla para alıyorsa ve bu da futbolcular tarafından biliniyorsa bu durumda zaten başarı sağlanamaz. Bu konuda bir denge kurulmalı. Futbolcunun değeri 3 lira ise biz onu 9 liraya getirmeyeceğiz. Buradan bunu yapmayacağımızı söylemek istiyorum. Bugün resmi kurumlar hariç 50 milyon lira gibi bir borçtan söz ediliyor. Kazım da dahil 3 yabancının Bursaspor'a maliyeti 50 milyon liranın üzerinde. Bu tip yanlışların artık yapılmaması gerekiyor. Federasyon tarafından verilen paraların bir kulübe zaten yeterli durumda. Futbolcuların bu kadar yüksek fiyatlarda oynaması durumunda Anadolu takımlarının başarılı olması imkansız. Ciddi mali yük getiren ve takımın dengesini bozan Taiwo, Frey, Kazım, Civelli ile oturup yollarımızı ayırmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0