Bursaspor başkan adayı Bölükbaşı'dan birlik ve beraberlik çağrısı

Bursaspor Başkan adayı Recep Bölükbaşı, 2010 ruhunu yeniden yaşatacaklarını belirterek, "Bursaspor Kulübü'nü birlik ve beraberlik içinde yeniden Avrupa kupalarına giden bir ekip haline getireceğiz" dedi.

Bursaspor başkan adayı Bölükbaşı'dan birlik ve beraberlik çağrısı
banner98
 Bursaspor Başkanı adayı Recep Bölükbaşı, açıklamalarda bulundu. Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Recep Bölükbaşı, “Bursaspor’un başkanı kim seçilirse seçilsin o arkadaşımıza sahip çıkacağız. Taraftar ve camianın bölünmemesi gerekiyor. Biz en büyük sıkıntıyı orada çektik. Geçmiş dönemde futbolcularımız ve özellikle seyircilerimiz pek çok cezalar aldı. 2009-2010 sezonunda Fair-play ödülü almıştık. Taraftarımızın takımına sahip çıkması gerekiyor. O dönemde birlik ve beraberlik içerisinde bir çok maçı son dakika golü ile almıştık. Maalesef bu güzellikleri kaybettik. Hoşgörülü ve küfürsüz bir camia vaat ediyoruz. Bunları yapabilmek için iletişim kurmak gerekiyor” dedi.

“AVRUPA KUPALARINA OYNAYAN BİR TAKIM VAAT EDİYORUZ”
Olağanüstü genel kurulların hoş olmadığını belirten Bölükbaşı, “Bursaspor’un 6 ayda veya senede 1 kongre yapmasını hoş karşılamıyorum. Şehir de bunu karşılamıyor. Her şeye geç başlanıyor. Transferde istenilen çalışmalar olmuyor. O yüzden bu olağanüstü kongrenin son olmasını istiyorum. Taraftarın da seçilecek başkana sahip çıkması gerekir. Bu dönemde Bursaspor’un sıkıntıları ve bu sıkıntıları seçilecek yönetimin tek başına halletmesi mümkün değil. Bizim de projelerimiz var. Bursaspor’un şu anda yüksek borcu var ama geçmişte de borcu oldu. Bunların ödenemeyecek borçlar olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda birlik ve beraberlikle dayanışma içinde olursak, borçların tamamı biter. Tekrar eski günlerimize dönebiliriz. Bu borcun altından kalkıp, yeniden Avrupa kupalarına oynayan bir takım vaat ediyoruz. Geçmişte bunu yaptık ve o zaman ikinci başkandım. Ben ve arkadaşlarım buna inanıyoruz. Ama bütün şehrin inanması gerekir” diye konuştu.

“BURSASPOR’UN ŞU ANDA HATIRI SAYILIR BİR BORCU VAR”
Bursaspor’un hatırı sayılır bir borcu olduğunu ifade eden Bölükbaşı, şöyle devam etti:
“Şu anda Bursaspor’un hatırı sayılır bir borcu var. Bursaspor’un durumu geçmişe göre şu anda biraz daha farklı. Bursaspor’un mali yönden durumu biraz zor. Ama hiçbir şey çözülemeyecek gibi değil. Eğer iyi niyetli gelip, çalışırsanız bu düzelebilir. Bizim yapmak istediğimiz şey, Avrupa kupalarına giden ve başarılı olan bir takım oluşturmak. Özellikle tek başına yapılacak bir iş değil. Projeleri hayata geçirmek için STK’lar, mülki amirler, taraftarlar, belediye başkanımız, vekillerimiz ve bakanlarımızın takımımızın yanında olması lazım.”

“TAKIMLA İLGİLİ BAŞKAN SEÇİLDİKTEN SONRA DEĞERLENDİRMELER YAPACAĞIZ”
Yapılacak transfer çalışmalarından da bahseden Bölükbaşı, “Geçmişte bizim yaptıklarımız belli. Zaman zaman bizim de hatalarımız oldu. Ama bu dönem biraz daha farklı. Maliyetli yerli ve yabancı futbolcular alındı. Performanslarının yeterli olup olmadığını görüşeceğiz. Şu anki mevcut yönetimle de konuşacağız. Zaten biz Bursaspor’u takip ediyoruz. Seçildiğimiz takdirde bunları değerlendireceğiz. Bursaspor’un maliyetlerini düşürmesi gerekiyor. Her sene geç kalıyoruz. Bu sene zamanında transfer yapmamız gerekiyor. Şu anki teknik kadroda arkadaşlarımız var. Bunlarla oturup, değerlendirmeler yapmalıyız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0