banner102

Bursaspor antrenmanında renkli görüntüler

Süper Lig’in 7. haftasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’un antrenmanı renkli görüntülere sahne oldu.

Bursaspor antrenmanında renkli görüntüler
 Antrenmana gelen anaokulu öğrencileri, oyuncuların maskelerini yüzlerini takınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. 
Yeşil-beyazlı ekipte, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında oynanacak Osmanlıspor maçının hazırlıkları sürüyor. Öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, topla birlikte yapılan çalışmalarla devam etti. Yeşil-beyazlı oyuncular, akşam saatlerinde salonda yapacağı basına kapalı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Futbolcular kahkahalara boğuldu
Öte yandan antrenman öncesi Nilüfer İlçesi Üçevler mahallesinde faaliyete geçen Kelebek Etkisi Ana Okulu’nun öğrencileri, Özlüce Tesisleri’nde yeşil-beyazlı oyuncularla bir araya geldi. ‘Biz şampiyon şehrin çocuklarıyız’ pankartı açan minikler, futbolcularının yüzlerinin yer aldığı maskeleri takınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Kendi yüzlerini minik öğrencilerde gören oyuncuların gülüşmeleri dikkat çekti. Daha sonra futbolcular Kelebek Etkisi Anaokulu öğrencileriyle anı fotoğrafı çektirirken, bazı futbolcular da, miniklerin maskelerini alarak kendi yüzlerine takmaları ve poz vermeleri, renkli görüntülere sahne oldu.

“İnşallah şampiyonluk pastasını da keseriz”
Bursaspor teknik kadrosunda yer alan yardımcı antrenörlerden Yıldırım Uran’ın doğum günü bugün Özlüce’de kutlandı. Almanya’da ameliyat olan Yıldırım Uran için Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “İnşallah şampiyonluk pastasını da bir gün hocamla birlikte keseriz” diyerek kesti. Futbolcular hep bir ağızdan Yıldırım hocanın doğum gününü kutlarken, bu görüntüler canlı olarak Yıldırım Hocaya da izlettirildi.
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0