Bu oyuncular bize yeter

Alt yapıdan gelen isimlerin formundan memnun olduğunu belirten genç teknik adam 'Onların performansı 'transfer istesek mi, yoksa istemesek mi' diye bizi zora sokuyor. Bunlar tabii ki olumlu şeyler' dedi.

Bu oyuncular bize yeter
banner98
 Eskişehirspor'u 3-2 mağlup ederek kupada 6'da 6 yapan tek takım olan Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoglu, hedefe emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Soğuk havada oyuncularının yine iyi mücadele ettiğini belirten genç teknik adam 'Zemin sonlara doğru sertleşti. ANcak yine kaliteli bir oyun ortaya koymaya çalıştık. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Kupada yolumuza devam ediyoruz. Şimdi önümüzde Amed maçı var. İyi bir oyunla o maçı da kazanmak istiyoruz' dedi. 


GÜZEL ZORLUKLAR


Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Hamza Hoca şunları söyledi: 'Gençlerin bu performansı 'transfer istesek mi, yoksa istemesek mi' diye bizi zora sokuyor. Bunlar tabii ki olumlu şeyler. Yeter ki böyle zorluklar yaşayalım. Amacımız iyi bir Bursaspor oluşturmak. Gençlerimizin durumundan çok memnunum. Transfere birkaç gün kaldı. İhtiyacımız olursa yapacağız. Yapmasak bile bu oyuncular bize yeter zaten' 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0