banner101

Bellushci Aslan Avlayacak!

Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando Bellushci, ligin ikinci haftasında konuk edecekleri Galatasaray maçını kazanmaya odaklandıklarını söyledi.

Bellushci Aslan Avlayacak!
 Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando Bellushci, ligin ikinci haftasında konuk edecekleri Galatasaray maçını kazanmaya odaklandıklarını söyledi.

Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen başarılı futbolcu, sakatlığının geçtiğini ve fiziksel olarak kendisini daha iyi hissettiğini dile getirdi. Sakat olduğu sürede takımın çok önemli maçlarında oynamadığını ve bu maçların kendilerine pahalıya mal olduğunu belirten Belluschi, Galatasaray maçında fırsat bulması halinde gol atmayı deneyeceğini kaydetti.

"GALATASARAY ÇOK GÜÇLÜ"

Belluschi, 25 Ağustos Pazar günü karşılaşacakları Galatasaray maçı ile ilgili şunları dile getirdi: "Son şampiyon Galatasaray'a karşı oynayacağız. Rakibimiz çok güçlü ve iyi oyuncuları var. Biz de iyi çalışıyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Antrenmanların hepsi yüksek tempoda geçiyor. Kazanmaya odaklandık ."

"DAUM TAKTİKLERİNİ VERİYOR"

Christoph Daum'un takımın başına getirilmesini değerlendiren Belluschi, şöyle konuştu: "Christoph Daum, bizimle birlikte çok yeni. Kendi idealleri ve düşüncelerine en kısa sürede adapte olup takıma yansıtmaya planlıyoruz. Her hocanın kendi taktikleri var. Takım daha iyi yerlere gelecektir ."

"ELENDİĞİMİZDE TAKIMDA SARSINTI OLDU"

Tecrübeli isim, bir gazetecinin, "Bursaspor'un eksiği nedir?" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi: "3 tane resmi maç oynadık. Bu 3 maç önemli olduğu için daha çok yansıdı. Yeni hocamız hatalar üzerinde çok duruyor. Eminim ki takım çok daha iyi yerlere gelecek. UEFA'dan elendiğimizde takımda sarsıntı oldu. Herkes çok üzüldü. Eskişehirspor mağlubiyeti de ardından bizi üzdü. Önümüzdeki hafta bu hataları düzeltebiliriz. Bu maçı kazanırsak moral olarak iyi olacağız. Bu da bize artı olacaktır." 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2013, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0