banner102

Baş: ‘’ Tehlikeli Bir Takıma Karşı Oynayacağız”

Türkiye Basketbol Ligi’nin 31.haftasında yarın deplasmanda Acıbadem Üniversitesi’ne konuk olacak Bursaspor Durmazlar’ın Baş Antrenörü Şemsettin Baş zorlu maçı kazanıp seriye devam etmek istediklerini söyledi.

Baş: ‘’ Tehlikeli Bir Takıma Karşı Oynayacağız”
 “GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK İSTİYORUZ”

Ligin özellikle ikinci yarısında kimsenin beklemediği bir çıkış yakaladıklarını belirten Baş, “İkinci devre itibariyle 13’te 12 yaptık. Bir tane mağlubiyetimiz var. Bizim için önemli bir başarı. Kamuoyunun, basketbol camiasının beklemediği şekilde bir çıkış yakaladık. Bunu sürdürmek istiyoruz. TBL’de ilk sene itibariyle hedeflerimizi ayaklarımızı yere basarak koyduk. Önce ligde kalıcı olmak ondan sonra da Play-Off yapabilirsek bizim için çok büyük başarı olur diye düşünüyorduk. Şuan Play-Off’u garantiledik. Bundan sonra gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.”

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİGİN İDDİALI EKİBİ

“Acıbadem Play-Off’ta muhtemel rakiplerimizden bir tanesi. Şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi.  Hem bütçesi, hem yapılanması hem de oyuncu kalitesiyle ligin favorilerinden birisi. İstemedikleri sonuçlar alınca 3 tane antrenörle çalışmak zorunda kaldılar. Yeni antrenörleriyle çıkış yakalamak istiyorlar. Biz hem kendimizi görmek açısından hem de Play-Off turunda muhtemel rakiplerimizden birisi olduğu için bu maça önem veriyoruz. Deplasmanda oynamak kolay değil. Kendi evlerinde çok tehlikeli bir takım. Oyuncu kadrosuyla bunu ispat ediyorlar. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, kazanmak istiyoruz.“

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0