banner101

Yetim çocuklar “geleceğe nefes” oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, 11 milyon fidan dikiminin hedeflendiği “Geleceğe Nefes” kampanyasına, Bursa’dan da anlamlı destek geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ülke genelinde düzenlediği kampanya kapsamında, Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği ile Hasene Derneği örnek bir etkinliğe imza attı.

Yetim çocuklar “geleceğe nefes” oldu

Türk ve Suriyeli 200 yetim çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Osmangazi’nin Çağlayan Mahallesi’nde 1000 fidan dikiminde bulunuldu.

Etkinlik vesilesiyle, yarının büyükleri minik yüreklere, ağaç ve yeşil sevgisini aşılamayı amaçladıklarını belirten Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları, toplum değerleriyle birlikte çevre değerlerine de sahip çıkılmasının önemine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı “Geleceğe Nefes” kampanyasının toplum kesimlerince de sahiplenilmiş olmasının “yeşil bilinci”nin gelişimine büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken İpekçioğulları, Türk ve Suriyeli yetim çocukların katılımıyla gerçekleştirdikleri çevreci etkinliklerine artan tempoyla devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0