ONURCAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNİ FETHEDECEK

Perakende sektörünün öncüsü olmayı hedefleyen Onur Market, hayata geçirdiği kampanyalar ve sosyal sorumluluk projeleriyle farklılık yaratmaya devam ediyor.

ONURCAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNİ FETHEDECEK
banner98

Bursa Hilton Otel’de, 2018 yılı 2. Çeyrek değerlendirme toplantısı için bir araya gelen Onur Market Bursa üst düzey ve Bursa bölge yöneticileri 2018’de hedeflenen planları değerlendirerek, fikir alışverişinde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Onur Market’in kalitesinin önemli değerlendirme kurumları tarafından tescillendiğini söyledi. Gök “Yıldız Teknik Üniverstesi ve İtibar Akademisinin yapmış olduğu araştırmalarda, Bursa’nın en itibarlı marketi Onur Market oldu. Bunun yanı sıra BrandZone’un araştırmaına göre de, 2018’in ilk yarısında en çok kampanya yapan yine Onur Market oldu. Bu gurur hepimizin. En kaliteli, en taze ürünleri müşterilerine sunmayı ve onlara en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Onur Market, geleceğin perakende yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi

Özen Grup Yönetim Kurulu  Başkanı Cemal Özen de çalışanlara emekleri teşekkür ederek, gelecek dönem için beklentilerini dile getirdi. Özen, Onur Market ailesinin her geçen gün büyüdüğünü ve sektörün en önemli firmalarının arasına girdiğini sözlerine ekledi.

Toplantıda Özen Perakende Grup Başkan Yardımcısı Erdal Tüfekçi, değişen müşteri ihtiyaçları ve artan rekabete yönelik stratejileri katılımcılarla paylaştı.

AİLELERİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ‘ONURCAN’

Toplantının sürprizi ise Onur Market’in çocuklara yönelik hazırladığı Onurcan karakteri oldu. Onur Market, her ayın 23’ünde çocuklara yönelik özel ve eğlenceli kampanyalarını bundan sonra Onurcan ile duyurarak, çocukların gönüllerini fethetmeyi hedefleyecek. Önceliklerinin kadın ve çocuklar olduğunu belirten Onur Market yetkileri, bundan sonra Onurcan ile ailelerin en büyük destekçileri olacaklarını belirtti.

Toplantı Onurcan ve Onur Market yöneticilerinin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0