Kaybolan Dağcılardan Biri Bulundu

Bursa Uludağ'da iki amatör dağcının kaybolduğu bölgede bir ceset bulundu. Bulunan cesedin kimliğinin yapılan araştırmalar sonucunda kaybolan dağcılardan Efe Sarp'a ait olduğu belirlendi.

Kaybolan Dağcılardan Biri Bulundu
banner98

Bursa Uludağ'da iki amatör dağcının kaybolduğu bölgede 1 ceset bulundu. Bulunan cesedin kimliğinin yapılan çalışmalar sonucunda kaybolan dağcılardan Efe Sarp'a ait olduğu belirlendi.

Bursa Uludağ'da zirve yürüyüşüne çıkan ve 1 Aralık tarihinden beri haber alınamayan amatör dağcılar Efe Sarp ve Mert Alpaslan'ı arama ve kurtarma çalışmaları 17'inci günüde sürüyor. Dağcıların kaybolduğu bölgeden acı bir haber geldi. Ekipler, dağcılardan Efe Sarp  ait montun bulunduğu yerin yaklaşık 1 kilometre yakınındaki bölgede 1 erkek cesedi buldu. Cesedin yapılan çalışmalar sonucu Efe Sarp'a ait olduğu belirlendi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Uludağ'da kaybolduğu belirtilen Mert Alpaslan ve Efe Sarp'tan haber alınamadığı ihbarı üzerine Bursa Valiliği tarafından başlatılan arama kurtarma çalışmalarına kamu, sivil toplum ve gönüllülerin katılımıyla karadan ve havadan kesintisiz olarak devam edilmektedir. Kaybolan dağcılardan Efe Sarp'a ait montun Küreklidere bölgesinde bulunması nedeniyle arama faaliyetleri bu bölgede yoğunlaştırılmıştır. Küreklidere bölgesinde yapılan arama çalışmaları sırasında bulunan montun yaklaşık 1 kilometre aşağısında bir erkek cesedi tespit edilmiştir. Kimlik tespit çalışmalarına devam edilmektedir. Arama faaliyetleri bu bölgede yoğunlaştırılmıştır. Bütün arama kurtarma ekipleri bu bölgeye sevk edilmiştir."

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0