banner101

Kalbiselim’den Ankara Ziyaretleri

Suriyeli yetim çocuklar ve aileleri başta olmak üzere çeşitli toplum kesimlerinden yardıma muhtaç pek çok kişiye yardım elini uzatan Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği, gerçekleştirdiği faaliyetlerle takdir topluyor.

Kalbiselim’den Ankara Ziyaretleri

Gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunabilmek amacıyla meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli toplum kesimlerine ziyaretlerde bulunan Kalbi Selim Derneği, son olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni ziyaret etti

.

Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları ve beraberindeki dört Suriyeli yetim çocuktan oluşan heyet, ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik ile görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Kalın, dernek çalışmalarına ilişkin, İpekçioğulları’ndan bilgi aldı.

Kalbi Selim Derneği’nin çalışmalarıyla çok önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini vurgulayan Kalın, kamu yararına olan bütün faaliyet ve çalışmaların yanında olduklarını ifade etti.

Prof. Dr. Seyit Sertçelik’i de makamında ziyaret eden heyet, derneğin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Suriyeli yetim çocuklar ve aileleri ile çeşitli toplum kesimlerinden yardıma muhtaç aileleri hayırsever vatandaşlarla buluşturarak hayır köprüsü kurduklarını belirten Kalbi Selim Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları, çalışmalarına büyük bir azim ve gayretle devam ettiklerini vurguladı.

Suriyeli yetim çocukların eğitimiyle ilgili de çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden İpekçioğulları, yetim çocukların topluma kazandırılması doğrultusunda, çeşitli sosyal ve sportif faaliyetler düzenlediklerini de dile getirdi.

Sertçelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yöneticilerini tebrik etti. Kalbi Selim Derneği’nin çalışmalarını yakından takip edeceklerini ifade eden Sertçelik,  derneğin çalışmalarıyla örnek bir duyarlılığı yerine getirdiğini de sözlerine ekledi

.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki ziyaretlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) geçen heyet; Adalet Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Tacettin Ural, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten, Ahmet Kılıç, Vildan Yılmaz Gürel, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ile MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak’ı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları ve beraberindeki heyet, ziyarette bulundukları isimlere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresini takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0