banner102

İnegöl’de Pera Rüzgarı

Uluslararası Kültür Sanat Festivalinin final gecesinde, Pera grubu İnegöllülerle buluştu. Nikah dairesi önündeki konserde binlerce vatandaş gece boyunca söylenen şarkılarla coştu.

İnegöl’de Pera Rüzgarı

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat Festivali, Cumartesi akşamı yapılan çadır etkinlikleri ve Pera konseri ile son buldu. Final gecesinde İnegöllülerle buluşan Pera grubu, gençlerin büyük ilgisiyle karşılandı. 21.00’da başlayacak konser için saatler öncesinde alana giderek yer tutan İnegöllüler, konserin başlamasıyla birlikte büyük coşku yaşadı.

Binlerce vatandaşın doldurduğu alanda Pera, en güzel şarkılarını İnegöllüler için seslendirdi. 23.00’a kadar devam eden konserde coşku adeta tavan yaparken, Pera grubu da bu coşkulu ilgi karşısında sahne performansıyla alkış aldı.

8 AYDIR BÖYLE KALABALIK GÖRMEDİM
Konser sırasında Belediye Başkanı Alper Taban da alana kısa bir ziyarette bulundu. Bu sırada sahneye davet edilen Başkan Taban, kısa bir selamlama konuşması yaptı. “Bugün Pera konseriyle festivalimizi sona erdiriyoruz” diyen Taban; “Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü başlayan festivalimiz bugün nihayete eriyor. Bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak şuna çalıştık; genç kardeşlerimiz için ne yapabiliriz dedik. Ufak tefek araştırmalar yaptık. Dün Buray buradaydı, bugün de çok güçlü bir ekip Pera burada. Burada oldukları için onlara teşekkür ediyorum. Şunu da ifade etmem lazım, grubu kıskanıyorum. Ben 8 aydır Belediye Başkanıyım böyle bir kalabalık görmedim. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

GELİN İNEGÖL’Ü BİRLİKTE YÖNETELİM
Konuşmasında gençlere de seslenen Başkan Taban; “Sizlerden şunu istiyorum. İnegöl için gelin hep beraber üretmeye devam edelim. Fikirler iletin. Ben başkan olsam sloganıyla duyurular yapıyoruz. Bunu niçin yapıyoruz? Sizlerin gördüğü sorunlar, problemler, öneriler varsa bunları bizlere iletin ve şehri hep birlikte yönetip en güzel yerlere getirelim istiyoruz. Sizler için daha çok güzel sürprizler hazırlayacağız. Bunun da müjdesini vermiş olayım” dedi.

Konuşmanın ardından gruba fincan takımı hediye eden Belediye Başkanı Alper Taban, konser alanından ayrıldı. Coşku ise 23.00’a kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2018, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0