Emine Erdoğan, geliri İdlib’de şehit düşen askerlerin yakınlarına aktarılacak "Cemre Çarşısı" etkinliğini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) tarafından "Sıfır Atık" temasıyla düzenlenen ve geliri İdlib’de şehit düşen asker yakınlarına aktarılacak, "Cemre Çarşısı" etkinliğini ziyaret etti.

Emine Erdoğan, geliri İdlib’de şehit düşen askerlerin yakınlarına aktarılacak "Cemre Çarşısı" etkinliğini ziyaret etti
banner98

Emine Erdoğan, Cemre Çarşısı'ndaki stantları gezip, bilgi aldı. Sıfır Atık projelerini yakından inceleyen Emine Erdoğan, vatandaşlarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın "Sıfır Atık" standında yetkililerden bilgi alan Emine Erdoğan, buzdolabı poşetine alternatif olarak üretilen balmumu kumaş, plastik şişe ve tekstil atıklarından dönüştürülen tişörtleri, toprakta çözünerek tohum olan, yüzde yüz geri dönüşümlü kıyafetleri de yakından inceledi.

TOGEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Gülbaran, TOGEM-DER Yönetim Kurulu Üyesi Reyyan Erdoğan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yerlikaya,  İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın eşi Müberra Çalışkan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören’in de hazır bulunduğu etkinliğe iş, sanat, siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı. 

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0