Çevreyi Kirleten İnşaatlara Ceza Yağdı

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, çalışmalarını sürdüren inşaatlarda denetimleri sıklaştırdı.Gerekli güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığı konusunda yapılan sıkı denetimler, çevre kirliği konusundaki duyarlılığa...

Çevreyi Kirleten İnşaatlara Ceza Yağdı
banner98
Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, çalışmalarını sürdüren inşaatlarda denetimleri sıklaştırdı.
Gerekli güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığı konusunda yapılan sıkı denetimler, çevre kirliği konusundaki duyarlılığa da dikkat çekiyor. İnşaatlardaki denetimleri periyodik hale getirdiklerini ifade eden Gemlik Zabıta Müdürü Erol Bütün, görülen eksikliklerin firma yetkililerine bildirildiğini, yasal uyarıların da daha önce yapıldığını ifade ederek, buna karşın bu uyarıları dikkate almayan firmalara ceza kestiklerini söyledi.
Güvenlik ve çevre kirliliği konusundaki duyarlılıklarını bir kez daha yineleyen Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Bütün, 9 inşaat firmasına 5326 sayılı kabahatler kanununa göre 219’ar lira para cezası kesildiğini açıkladı. Erol Bütün, denetimlerin devam edeceğini de anlatarak, inşaat firmalarını güvenlik ve çevre kirliliği konusunda duyarlı olmaya davet etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0