banner102

BTSO İftar Sofraları ‘Ramazan’a Hazır

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ temasıyla son 6 yılda 400 bine yakın Bursalı’yı bir araya getirdiği ‘İftar Sofraları’, bu Ramazan ayında da Bursalılar ile buluşmaya hazırlanıyor. Şehrin 2 ayrı noktasında kurulacak iftar sofralarında 1 ay boyunca 60 bin vatandaş birlikte oruç açacak.

BTSO İftar Sofraları ‘Ramazan’a Hazır

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2013 yılından bu yana Ramazan aylarında kurulan ‘İftar Sofraları’, bu yıl da Bursalı vatandaşları aynı sofrada buluşturacak. Yıldırım Bayrak Alanı ve Osmangazi Pınarbaşı Meydanı’nda kurulacak iftar sofraları, Ramazan boyunca 60 bin kişiyi ağırlayacak. Bursalı hayırsever iş insanları ve kurumların katkılarıyla kurulacak İftar Sofraları, Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak sosyal dayanışma ve yardımlaşma için de fırsat sunacak.



“RAMAZAN AYI HEPİMİZE BEREKET GETİRSİN”

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, rahmet, bereket, mağfiret, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi. Kentin sanayi ve ticaret hayatına liderlik etmenin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da öncü rol üstlendiklerini kaydeden Başkan Burkay, BTSO öncülüğünde 6 yıldır ‘Ramazanda Birlikte Olalım’ temasıyla düzenlenen ‘İftar Sofraları’nın kentin en önemli buluşmalarından biri haline geldiğini söyledi. BTSO Başkanı Burkay, “400 bine yakın hemşehrimizi ‘İftar Sofralarımızda’ ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl 7.’sını düzenleyeceğimiz organizasyonumuzda yine her gün yaklaşık 2 bin vatandaşımız bir araya gelecek. İnsanların bir araya gelmesine ve Ramazan’ın manevi ikliminin paylaşılmasına vesile olan bu anlamlı etkinliğimize destek veren hayırseverlerimize ve iş insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ramazan Ayı'nın tüm dünyaya huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0