banner101

ARAŞTIRMA SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN BAREM, VERİMLİLİĞİ ARTIRAN ÇALIŞMALARIYLA RAKİPLERİNDEN FARKLILAŞIYOR.

Çağın gereksinimlerine uygun olarak geliştirdiği çözümleriyle dikkat çeken firma, sektöründe alışılmış uygulamaların dışına çıkıyor. Müşteri memnuniyeti araştırmalarının verimliliğini artırmaya yönelik geliştirdiği çözümler, pazar araştırma sektörünün genel eğilimlerini kökten değiştiriyor. Barem, ClienTrackSM sistemiyle, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından “Verimlilik Proje Ödülleri 2019”da KOBİ kategorisinde teşvik ödülüne layık bulundu

ARAŞTIRMA SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN BAREM, VERİMLİLİĞİ ARTIRAN ÇALIŞMALARIYLA RAKİPLERİNDEN FARKLILAŞIYOR.

Kurumlar pazar araştırmalarını, yüksek maliyetlerden dolayı sürekli olarak hayata geçiremiyor. Yılda bir veya iki kez yapılabilen  memnuniyet araştırmaları, süreklilik sağlanmadığından verimliliğini yitiriyor. Bu durum, firmaları olumsuz yönde etkiliyor. Firmaların sürekli olarak ve uygun maliyetler ile Pazar araştırması yapabilmelerini sağlayan Barem, alışılmışın dışında hizmet sunuyor. Verimliliği ve hızı artıran ssitemleriyle müşteri beklentilerine etkili çözümler sunulmasını sağlayan firma, 37 yıllık deneyimini geleceğe aktarıyor.  

Geleneksel pazar araştırmasından gelecek pazar araştırmasına

Geçmiş araştırma deneyimini geleceğe taşıyan Barem, dijital pazar araştırmalarıyla yenilikçi bakış açıları sunuyor. Pazar araştırma sektöründeki ilk Ar-Ge merkezi olarak hizmet veren Barem, çağa uygun olarak geliştirdiği çözümleriyle müşteri memnuniyetinin artmasına destek oluyor. Dijital dünyanın araştırma temsilciliğini yapan firma, hizmet sunduğu şirketlerin tekrara düşmelerini engelliyor. Barem’in çözümleri sayesinde kurumlar müşterilerinin memnuniyet ve beklentilerini anlık olarak ölçümleyebiliyor ve strateji geliştirebiliyor.   

Sürdürülebilir araştırmalar için dijital teknoloji desteği

Çağın gerekliliklerine ve ihtiyaçlara uygun geliştirdiği çözümlerle araştırma sektörüne yön veren Barem, müşteri memnuniyeti araştırmalarını dijital teknoloji desteğiyle başka bir boyuta taşıyor. Kolay kullanılan, kolay erişilen, şikayet yönetimi yapan, sürekli, ekonomik ve gerçek zamanlı otomatik rapor üreten ClienTrackSM çözümü, araştırma dünyasını dönüştürüyor. Hızlı aksiyona dönük sonuçlar alınmasını sağlayan çözüm, pazar gerçeklerinin doğru analiz edilmesine yardımcı oluyor. Barem Ar-Ge merkezi projesi olan ClienTrackSM; Barem’in farklı yapıdaki kuruluşlar ve farklı paydaşlar için geliştirdiği BaremTracks sistemlerinden biri.        

Dijital araştırmada TAV ile işbirliği

İlk ClienTrackSM çalışması, TAV’ın 13 ülke, 32 salonunda hayata geçirildi. İlk 7 ayda aylık yüzde 600 geri bildirim artışı sağlanan projede, 9 bin geri bildirim toplandı ve bunlardan olumsuz olan 100 adet yorum anında yöneticilere iletildi. Yöneticilerin, son geri bildirimi de kapsayacak şekilde otomatik raporlama araçlarına erişimi sağlandı. Sistemin uygulamaya geçmesi ile birlikte “Genel Memnuniyet” kriterinde yüzde 13 düzeyinde, “Net Tavsiye Skoru” kriterinde ise yüzde 29’luk bir gelişme sağlandı. Barem ClienTrackSM sistemiyle, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından “Verimlilik Proje Ödülleri 2019”da KOBİ kategorisinde teşvik ödülüne layık bulundu. Gerçekleştirilen törende Barem Genel Müdürü Sencer Binyıldız ödülü, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Yardımcısı Hasan Büyükdede’nin elinden aldı.    

Geleneksel araştırmalarda dijital teknoloji imzası

37 yılı aşkın tecrübelerini Barem Ar-Ge merkezinde geliştirdikleri teknolojiler ile birleştirdiklerini belirten Barem Genel Müdürü Sencer Binyıldız, “Araştırmaya dijital dünyanın gücünü ekleyerek başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Yenilikçi teknolojiler ile müşterilerimize özel çözümler üretiyoruz. Günümüzün kurallarına uygun ve dijital teknolojilerin fırsatlarından yararlanarak geliştirilen çözümlerimiz, dünya standartlarında ayrıcalıklı hizmet sunmanıza olanak sağlıyor. Dijital dünya ile harmanladığımız eşsiz ve yaratıcı araştırma yöntemlerimizin güzel sonuçlar yaratması bizim için mutluluk verici.” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0