banner101

Zırhlıoğlu Celal Beyar’ın Mezarını Ziyaret Etti

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Celal Beyar’ın anıt mezarını ziyaret ederek dua etti.Seçim Çalışmaları kapsamında Gemlik ilçesi Umurbey mahallesini ziyaret eden Zırhlıoğlu, Umurbey ziyaretinde ilk durak olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin...

Zırhlıoğlu Celal Beyar’ın Mezarını Ziyaret Etti
MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Celal Beyar’ın anıt mezarını ziyaret ederek dua etti.
Seçim Çalışmaları kapsamında Gemlik ilçesi Umurbey mahallesini ziyaret eden Zırhlıoğlu, Umurbey ziyaretinde ilk durak olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 3’üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın anıt mezarını ziyaret etti. Bayar’ın mezarı başında dua eden Zırhlıoğlu, daha sonra Gemlik ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Gemlikli vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Zırhlıoğlu’na vatandaşlar büyük bir ilgi ve alaka gösterdi. Gemlik ziyaretindeki izlenimlerini anlatan Zırhlıoğlu, "Gördük ki vatandaşlarımız 13 yılık iktidardan çok yorulmuş ve perişan olmuş. Ziyaret ettiğimiz her yerde bu yorgunluğu görmekteyiz. Vatandaşlarımız bir çıkış yolu aramakta ve çıkış yolu olarak MHP’yi görmekte inşallah vatandaşlarımız desteğiyle 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olarak çıkacağız. Bunu ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın yoğun desteğinden anlamaktayız. MHP iktidarıyla vatandaşlarımız büyük bir refaha kavuşacak. Çünkü açıkladığımız seçim beyannamesi toplumumuzun tüm kesimlerini kapsıyor" dedi.
MHP iktidarında ilk iş olarak mahalleye çevrilen köyleri eski statülerine kazandıracaklarını ifade eden Zırhlıoğlu, "Yeni çıkan Büyükşehir yasasıyla köyler herşeylerini kaybetmiş durumda buda az bir geliri olan köyleri bitme noktasına getirdi. Köylerin bütün taşınmazları belediyelerin eline geçti. Büyükşehir yasası büyük bir kamburdur. Meraları Büyükşehir tekrar köylülere kiraya veriyor. Bizim iktidarımızda köylüler ve toplumuzun her kesimi nefes alacak" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0