banner101

Zabıtaya motorize destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni alınan 5 adet motosiklet ile artık zabıta ekiplerinin hareket kabiliyeti daha da arttı.

Zabıtaya motorize destek
 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, zabıta ekiplerinin doğrudan toplumu ilgilendiren bir esenlik hizmeti verdiğini hatırlatarak, yeni ekipmanlarla hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 
Yeni Büyükşehir yasasıyla birlikte hizmet sınırlarının il sınırını kapsamasının ardından ulaşım araçlarından iş makinelerine kadar her alanda araç parkını güçlendiren Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde doğrudan vatandaşları ilgilendiren en önemli hizmetlerden birini sunan zabıta ekiplerini yeni araçlarla takviye ediyor. Kent merkezinde cadde ve sokakların yanı sıra yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu ana arterlerde hizmetin daha süratle götürülmesi amacıyla Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere 5 adet son model motosiklet alındı.
Zabıta biriminin doğrudan vatandaşı ilgilendiren önemli bir esenlik hizmeti sunduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaşam kalitesinin yükseltmek amacıyla tüm hizmet birimlerini ekip ve ekipman yönünden güçlendirdiklerini hatırlattı. Gıda güvenliğinden, çevre sağlığına kadar zabıta ekiplerinin geniş bir sorumluluk alanında hizmet verdiğini dile getiren Başkan Altepe, “Ekiplerimizin daha etkin ve dinamik hale gelmesi amacıyla 5 adet motosikleti araç filomuza dahil ettik. Bu sayede ekiplerimizin hareket kabiliyeti artmış oldu. Bugüne kadar özveri ile hizmet veren zabıta ekiplerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra halkımızın huzur ve güveni için ekiplerimiz daha kaliteli hizmet sunacaklar” dedi.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0