Zabıta Memuruna Yapılan Saldırıya Kınama

Tezgahına el konulmak istenen seyyar satıcı tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda görevli zabıta memuru Hüseyin Altın yoğun bakımda tedavi görüyor.

Zabıta Memuruna Yapılan Saldırıya Kınama
banner98
 Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, tek suçu görevini yapmak olan zabıta personeline düzenlenen saldırı kınanırken, bu saldırılara rağmen zabıtanın kamu düzeninin sağlanması adına seyyar satıcılara yönelik denetimlerinin aralıksız devam edeceği belirtildi. 
Osmangazi ilçesi Kent Meydanı bölgesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde saat ve parfüm satan bir seyyar satıcı, tezgahına el koymak isteyen zabıta ekiplerine bıçakla saldırmış, biri ağır toplam 7 zabıta memurunu da bıçakla yaralamıştı. Kalbinin üzerinden aldığı iki bıçak darbesiyle ağır yaralanan zabıta memuru Hüseyin Altın, arkadaşları tarafından hemen yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Altın, yoğun bakımda tedaviye alınırken, olayın ardından gözaltına alınan zanlı, Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Bu arada Büyükşehir Belediyesi zabıta daire başkanlığından yapılan açıklamada, tek suçu görevlerini yapmak olan zabıta memurlarına düzenlenen bıçaklı saldırı şiddetle kınandı. Zanlının eskiden de benzen suçlara karıştığı ve denetimle serbestlikten yararlanarak dışarıya çıktığı belirtilirken, yaralı personelin sağlık durumunun yakından takip edildiği ve kendisine her türlü ilginin gösterildiği vurguladı. Bu tür saldırılara rağmen, zabıta ekiplerinin kamu güvenliğini sağlamak üzere seyyar satıcılara yönelik denetimlerinin bundan sonra da aralıksız süreceği kaydedildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0