Yıldırımlı Miniklere Sürpriz

Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Sanayici ve İşadamları Derneği (YILSİAD) ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği projeyle ilçede eğitim gören 9 bin 500 ana okulu öğrencisine boyama kitabı hediye edildi.

Yıldırımlı Miniklere Sürpriz
banner98
 Yeni Yıldırım’ın her yönüyle kalkınması adına hayata geçirdiği sosyal projelerle ilklere imza atan Yıldırım Belediyesi, 16 merkezde eğitim gören anaokulu öğrencilerine ilçenin kültürel miraslarını anlatan boyama kitaplarının dağıtımına başladı. İlk olarak Sabiha Gökçen Anaokulu’nda yapılan boyama kitabı dağıtımına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve Yıldırım Sanayici ve İşadamları Derneği (YILSİAD) Başkanı Feridun Özyüksel katıldı. Edebali, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yaşadıkları şehrin kültürel ve manevi değerlerini öğrenmesini istiyoruz” dedi.
Yıldırım Belediyesi olarak yaptıkları tüm hizmetlerde sosyal sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bizler yerel yöneticiler olarak şehrimizin yapısal problemleri ile ilgili sorumluluğumuzu yerine getirirken diğer yandan beşeri ve sosyal kalkınma adına da kendimizi sorumlu hissediyoruz” diye konuştu.
Genç nüfusun küçük yaşlardan itibaren müspet ilimlerin yanı sıra manevi değerlere de sahip çıkmayı benimsemeleri gerektiğinin altını çizen Başkan Edebali, “YILSİAD ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli projenin gayesi, çocuklarımızın her açıdan donanımlı olarak yetişmeleridir. Her projede olduğu gibi bu projemizde de bize destek veren, yanımızda olan ortak paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde görüşlerini belirtti.
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0