banner102

Yıldırım'a Madalya Yağmuru

Yıldırım Belediyesporlu sporcular, katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu oluyor.

Yıldırım'a Madalya Yağmuru
 Gürcistan’da düzenlenen Gençler Grekoromen Güreş Turnuvası mindere çıkan Yıldırım Belediyesporlu Süleyman Erbay, üçüncü olarak uluslararası şampiyonadan madalya ile döndü. Çanakkale’de düzenlenen Bozcaada Masterlar Yarı Maratonu’nda mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu atletlerden Rahime Kolay şampiyon olurken, Fikret Santır ve Hayrettin Erdemir de üçüncü oldu. Ankara’da düzenlenen Bocce Şampiyonası’nda mücadele eden Onur Yılmaz ve Adem Keskin iseröle disiplin çift erkeklerde Türkiye şampiyonu olurken, volo disiplininde geleneksel çift erkeklerde Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler. Volonun basamak disiplininde mücadele eden Emine Dursun ise Türkiye üçüncüsü oldu. Eskişehir’de düzenlenen 16 yaş altı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda 800 metrede piste çıkan Azad Karasu da Türkiye üçüncüsü olurken, Mustafa Yakışan gülle atma ve disk atmada aynı başarıyı Yıldırım’a kazandırdı.
Sporcuların elde ettiği başarıların, spora ve sporcuya yapılan doğru yatırımın karşılığı olduğunu ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Spor, çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlıyor. Ulusal ve uluslararası şampiyonalardan madalya ile dönerek Yıldırım’ın gururu olan sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0