Yıldırım vizyon projelerle şaha kalkıyor

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş danışma meclisi, Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde yapıldı.

Yıldırım vizyon projelerle şaha kalkıyor
banner98
 Danışma meclisinden konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, göreve geldikleri ilk günden bu yana yapılan hizmetleri anlattı. Edebali, Yıldırım'a hizmetlerini mekan, çevre, sosyal, ekonomik ve stratejik olarak 5 ana başlık etrafında topladıklarını söyleyerek, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizi yeniden ayağa kaldıracak projelerimizi bir bir gerçekleştirerek insanlarımızın refahını yükseltmeyi hedefledik. Bu hizmetlerimizi yaparken vatandaşlarımızın ilçenin sadece sakini değil aynı zamanda ilçenin sahibi de olduklarını hissetmelerini sağladık. Yıldırım'ın geleceğini şekillendirecek kentsel dönüşüm hamlemizi sadece fiziki dönüşüm olarak değil kültürel ve sosyal bir dönüşüm olarak hedefledik. Bütün bunları yaparken merkezi hükümetimiz başta olmak üzere, toplumun bütün dinamikleri ile birlikte hareket ederek gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.
Yıldırım Belediyesi olarak hayata geçirecekleri vizyon projelerle Yıldırım'a 'altın dönem' yaşatacaklarını da aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ın çehresini değiştirecek yatırımların temelini atmaya artık başladık. Türkiye'nin en büyük spor kompleksi olacak 5 bin kişilik kapasiteye sahip spor kompleksinin temelini attık. Ülkemizde bir ilk olacak Bursa'nın en büyük yatırımlarından birisi Sular Vadisi ve Doğa Parkı'nın temeli için artık gün sayıyoruz. Molla Yegan Kültür Merkezi, Osmanlı Çarşısı, Değirmenönü-Karapınar ve Vatan mahallelerinde inşa edilecek gençlik merkezlerinin yanı sıra Mimarsinan, Piremir ve Millet mahallerinde yapılacak kapalı Pazar yerleri ile ilçemizin kültürel ve sosyal yaşamına artı değerler katacağız" ifadelerini kullandı. Yıldırım'ın geleceğini inşa etme yolunda hedefe emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini de belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Eşi benzeri olmayan projeler ile Yıldırım'ı sadece Bursa'nın değil Türkiye'nin göz bebeği haline getireceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı.
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2016, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0