banner101

YILDIRIM AİLESİ’NDEN KAYMAKAM AYDIN’A VEDA

Yıldırım Belediyesi tarafından, 4 yıl Yıldırım’da görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığı’nın ‘Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi’ ile Konya Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Mehmet Aydın’ın onuruna veda programı düzenlendi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti 22’nci Dönem Bursa Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan, Yıldırım İlçe Jandarma Komutanı Hacı Ahmet Önder, Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak ile meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

YILDIRIM AİLESİ’NDEN KAYMAKAM AYDIN’A VEDA

UYUMUN OLDUĞU YERDE BAŞARI OLUR’

Fiziki olarak Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ile ayrı yerlerde olsalar bile hukuklarının hep devam edeceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım Kaymakamlığı görevinden Konya Vali Yardımcılığı görevine atanan Sayın Mehmet Aydın’ın bize ve ilçemize emeği çok. Biraz helalleşmek biraz da sohbet etmek adına burada bir araya geldik. Yıldırımlı Muhtarların, Kurum Amirlerimizin, Siyasi Parti Temsilcilerimizin de burada olması gerçekten mutluluk verici çünkü aradan geçen 4 yıllık bir süre ve yapılan hizmetler var. Yıldırım ilçemizin tarihi kültürel mirası, muazzam insan çeşitliliği, zengin doğası ve coğrafyası ile büyük bir güzelliğe sahip. Ama 750 bin nüfusuyla da birçok yapısal, sosyal sorunları olan bir şehir. Bu şehrin yönetiminde de emek harcayan insanlar var. Muhtarlarımız, meclis üyelerimiz, kurum amirlerimiz, siyasi partilerimiz ve belediyemiz ile yoğun çaba harcıyoruz. Uyumun olduğu yerde bereket, başarı olur. İnsanlar enerjilerini gereksiz işler yerine doğru işlere harcadığı zaman ortaya iyi şeyler çıkar” diye konuştu.

BAŞKAN EDEBALİ’DEN KAYMAKAM AYDIN’A TEŞEKKÜR

Kaymakam Mehmet Aydın’dan çok şey öğrendiğini vurgulayan Başkan Edebali, “Benim Kaymakamımızdan öğrendiğim hem yönetti hem insanları kazandı. Kaymakamımız belki çok öne çıkmadı belki çok kendini göstermedi ama Yıldırımdaki bütün etkinliklerde oldu. Yıldırım’da gerçekten güzel izler bıraktı. Kaymakamımız Yıldırım’da gerçekten güzel hatıralarla anılacak çünkü gerçekten onda çok istifade ettik. Onun nezaketi, üslubu, yönetim tarzı Yıldırım için büyük bir kazançtı. Yönetimiyle Yıldırım’da ekmeğin tuzu gibiydi. Arka planda birçok şeyi onarırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin bizde hakkı var, emeği var ondan helallik istiyoruz. Bizimde hakkımız varsa helal olsun. Allah yolunu bahtını açık etsin” şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Dört yıl önce geldiği Yıldırım’da ilçenin idare ve şeref yetkisinin kendisine verildiğini dile getiren Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, “Böyle muhteşem, benim tabirimle obez bir ilçede idarecilik yapma şerefine erdim. Bir başarı, bir zafer varsa o takımın tümüne aittir. Ben burada birlik beraberliği, güzelliği görüyorum. Burada hepimizin emeği katkısı olduğunu biliyorum. Burada güzel bir fotoğraf çıkıyorsa inanın ki hepimizin çok önemli katkısı vardır. Her insanın yaptığı gibi hatalarımız oldu ama onları biran önce düzelterek doğruya birlikte varma imkanımız da oldu. Ben iş yapanların önünü açmaya el verip alkış tutmaya çalıştım. İşi yapmayanların da önünü tıkamaya çalıştım. Ben kendim iş yapmış değilim işi yapanlar sizlersiniz. Yıldırım’da bir zafer kazandıysak bu yönetim anlayışımızla kazandık. Başta Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye çok teşekkür ediyorum. Hem ekibiyle hem de çalışmalarıyla yerel yönetimdeki irtibatlarla çok güzel noktaya geldik. Genel idare ile yerel idarenin uyumlu çalışması çok önemli. Çünkü işin bütününü bir kurum tek başına yapmıyor. Bu açıdan bu iş birliğini ben burada çok önemli görüyorum. İnşallah gelecek arkadaş bu çıtayı biraz daha yukarı taşır da benim ve sizlerin emeği boşa gitmemiş olur. Yıldırımın buna ihtiyacı var. Bundan sonra Konya’da Yıldırımlı bir ağabeyiniz var. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, hizmetlerinden dolayı Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0